Zdravo
Kolega ima gostilno, kjer porabi veliko olja. Pa se je nek dan oglasil človek,. ki mu ponuja neko zadevo, ki povzroči daljši obstoj olja.
Imenuje se Maxfry. Na netu sem našel tole stran http://www.maxfry.de/
Na vprašanje, kaj si mislim o tem, sem odvrnil, da se olje pri pečenju, cvrtju prežge, ob tem nastajajo rakotvorne sestavine, zato je treba olje menjavati redno. In tudi če ta dodatek izniči okus po mesu, ribah, ki so se cvrle v olju, je le-to še vedno prežgano, čeprav več ne smrdi.
Pa kaj si bo ta svet še izmislil? Kaj mislite o tem?
Najbolj sem bil začuden, ko mi je dejal, da to uporabljata 2 znani pekarni in več lokalov po Mb.
Kako mnenje? Bo res treba samo še doma jest in hodit ven na solatne krožnike, kjer bo zelenjava iz Ulan Batorja?
Kolega ima gostilno, kjer porabi veliko olja. Pa se je nek dan oglasil človek,. ki mu ponuja neko zadevo, ki povzroči daljši obstoj olja.
Imenuje se Maxfry. Na netu sem našel tole stran http://www.maxfry.de/
Na vprašanje, kaj si mislim o tem, sem odvrnil, da se olje pri pečenju, cvrtju prežge, ob tem nastajajo rakotvorne sestavine, zato je treba olje menjavati redno. In tudi če ta dodatek izniči okus po mesu, ribah, ki so se cvrle v olju, je le-to še vedno prežgano, čeprav več ne smrdi.
Pa kaj si bo ta svet še izmislil? Kaj mislite o tem?
Najbolj sem bil začuden, ko mi je dejal, da to uporabljata 2 znani pekarni in več lokalov po Mb.
Kako mnenje? Bo res treba samo še doma jest in hodit ven na solatne krožnike, kjer bo zelenjava iz Ulan Batorja?