Maturantske obleke

vejca

Pripravnik
Glede na to da je čas maturantskih plesov me zanima če kdo ve kje v Ljubljani ali Celju se jih da dobiti. Tudi Kranj pride v poštev.
Sem bila včeraj v Lj v trgovini Amerikanka v Btc-ju pa je bolj slaba izbira in visoke cene, v Orsayu pa niso imeli niti ene glede na to da je bila kak mesec nazaj kar dobra izbira in nizke cene.

catwoman

Pripravnik
3. sep 2007
115
0
16
..: LJ :..
špela boutique pod emporiumom pa v hali a
smile-1.gif

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.608
88
48
nove ali rabljene?

ženske/moške?

sam sem mnenja, da se splača ti splača kupit novi gvant (za moške) saj ga bo kasneje pravgotovo še rabil (razne poroke, krsti, pogrebi,...)

lp

zogica

Pripravnik
21. sep 2007
36
0
6
Ko sem jaz iskala zase (dolgo let nazaj:) ) nisem nc pametnega nasla. Tk da sem pogruntala da je najbols ce jo das sivat. Bo vsaj taka kot si si jo zamislila. Ce ti je pa bol kot ne vseeno, si pa kupi crno oblekico pa kaksen malo boljsi/drugacen nakit, pa bo tud v redu.

vejca

Pripravnik
Gre se za žensko maturantsko obleko, ki naj bi bila dolga in ne preveč draga, tako da šivanje po meri ne pride v poštev. So pa pred enim mesecem jih meli v Orsayu krasne črne dolge obleke od 17€ pa do 60€.
Tudi rabljena bi prišla v poštev. Kar smo pa gledali v Amerikanki so pa vse obleke za bolj "anoreksične" punce, same velikosti 34,36. 38 ali 40 pa že ni ali je pa že višja cena.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Js sm gledala zadnjič v Emporiumu, pa najdla nekaj manj kot nič. Bi ti rekla, da pejt v Escado ampak tm pa ni ravno poceni...

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
32
Ljubljana
No mislim, da s takimi pretiranimi fermami je brezveze razpravljat, ker da nevem koliko €
za maturantsko obleko le kaksen odstotek populacije, ostalo je neka povprecna cena.

kiny

Pripravnik
15. avg 2007
74
0
6
Drugače imajo maturantske obleke na izposojo tudi v Krinolini (v Lj) pa na Vrhniki v trgovini Mirjam. Sošolke so govorile da so cene nekje med 70-150€ za izposojo. Če ti kaj pomaga
smile-1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Če koga zanima- poznam dečka, ki dela hudeee zapestnice iz lesa, ki so jih tui manekenke nosile, sedaj se zanima za njegov nakit priznana oblikovalka Maja Ferme. Njegov nakit je res hud, cene pa so za prstane od 20 do 50 evrov, za zapestnice pa 50, do 75 evrov. Se pa res zaljubiš v ta nakit, sem razmišljala, če bi bla kera tako drzna, pa bi mela poleg obleke, bi blo svetovno....ker sem malo opazovala deklice, ko sem fotkala maturantske plese.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Meni je prov bolano tole zapravljanje za maturantske obleke...se da za cca. 100 EUR (ali še manj) dobit čist luškano oblekco (magari malo črno oblekico), pa 100x lepše izpade kot tiste kičaste dizajnerske obleke...

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com
Citat:
Uporabnik vejca pravi:
Glede na to da je čas maturantskih plesov me zanima če kdo ve kje v Ljubljani ali Celju se jih da dobiti. Tudi Kranj pride v poštev.
Sem bila včeraj v Lj v trgovini Amerikanka v Btc-ju pa je bolj slaba izbira in visoke cene, v Orsayu pa niso imeli niti ene glede na to da je bila kak mesec nazaj kar dobra izbira in nizke cene.

V MB imaš varianto za izposodit Hollywood al neki takega ...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
v novem polju (lj) na zadobrovski cesti sem opazil en veliiik transparent "MATURANTSKE OBLEKE"...

eno siviljstvo se mi zdi da je tam... tak da se tam preveri...