Največji užitek povezan z masažno kadjo je bilo obdobje po vselitvi v hišo. Seveda smo vsem prvim obiskovalcem radodarno razkazovali prostore. In v kopalnici "Ooooo pa masažno bano imate". To pa je tudi edina pozitivna stvar, kar se tiče masažnih stvari. Sedaj, po nekaj letih bivanja v hiši je občudovanja že zdavnaj konec, koristi od kadi pa nobene. Seveda sem bil ob opremljajnju še posebej "pameten" in sem v obe kopalnici postavil še masažni tuš kabini. Eno sem po dobrem letu uporabe f*knil čez okno, druga še obratuje, čaka po jo usoda prve.
Tudi kad bo v kratkem šla na odpad (ali pa na podarim, če jo bo sploh kdo hotel). V glavnem se zvečet in zjutraj tuširamo. V kadi se namaka samo še najmlajša hči, pa še ona mogoče 3-4x mesečno. Okoli šob se vedno znova nabira umazanija, saj kad občasno uporabljamo za tuširanje. Čiščenje pa pomeni, da je potrebno vse te šobe odviti in pobrisati to umazanijo. Če bi slučajno hotel uporabiti masažo (zračno ali vodno) bi moral najprej kad napolniti z vodo, pognati masažo, da se vsa umazanija spere, izprazniti in očistiti kad, ter ponovno natočiti vodo. V glavnem, nimam časa za masažno kopanje, kopanje ni nek poseben užitek, higinesko je stvar neprivlačna, čiščenje pa zamudno.
V spodnji kopalnici že nekaj časa stoji navadna, vendar večja tuš kabina, kad bo v kratkem zamenjana za navadno (če bi se slučajno kdo raje okopal), pa tudi preostala masažna tuš kabina bo v kratkem zamenjana z navadno.
Če se še spomnim trgovca, ki mi je takrat ob nakupu teh masažnih "presežkov" lepo svetoval kako je s temi masažnimi stvarmi. Seveda sem bil pametnejši od njega - masažno je kool, to pa že moram imeti. Kako tele sem bil.