Zadnjič jem pri mesarju pripravljene čevape, kao dobra roba - okus za en drek.
Danes pečem v Šparu kupljene pakirane čevape slovenskega porekla in ne samo, da so bili bljak (ok, pojedel sem jih, ker sem bil lačen
Se ne bomo šli več kupovanja odpadne svinjarije ampak lepo izbrat lepe kos mesa, naj jih mesar nareže na manjše kose, premešane flikne v flajšmašino, jest pa rezultat odnesem v vrečki in doma zamešam še začimbe. Ampak kakšen je pravi recept?
Po filingu bi rekel pol svinje, kakšen vrat, da je bolj masten in pol junjetine, oboje zmlet in zmešat, po okusu dodat še sol in poper. Ampak to je bolj iz glave, po spominu, ker tega miksal nisem nikoli.
Torej, alter čevapoljubi, na pomoč. Rabim kaj iz prakse, guglat znam tudi sam
Danes pečem v Šparu kupljene pakirane čevape slovenskega porekla in ne samo, da so bili bljak (ok, pojedel sem jih, ker sem bil lačen
Se ne bomo šli več kupovanja odpadne svinjarije ampak lepo izbrat lepe kos mesa, naj jih mesar nareže na manjše kose, premešane flikne v flajšmašino, jest pa rezultat odnesem v vrečki in doma zamešam še začimbe. Ampak kakšen je pravi recept?
Po filingu bi rekel pol svinje, kakšen vrat, da je bolj masten in pol junjetine, oboje zmlet in zmešat, po okusu dodat še sol in poper. Ampak to je bolj iz glave, po spominu, ker tega miksal nisem nikoli.
Torej, alter čevapoljubi, na pomoč. Rabim kaj iz prakse, guglat znam tudi sam