Mario se vrača

erikson

Guru
25. avg 2007
22.778
6.553
113
Mario se vrača z Mojo Slovenijo

Marca prihaja na televizijske zaslone nova družinska razvedrilna oddaja Moja Slovenija, pod katero se je podpisal Mario Galunič.

V oddaji se bosta vsak konec tedna v 90 minutah pred navdušenim navijaškim občinstvom v sedmih izvirnih igrah pomerili dve ekipi znanih Slovencev.

cheer.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

V oddaji se bosta vsak konec tedna v 90 minutah pred navdušenim navijaškim občinstvom v sedmih izvirnih igrah pomerili dve ekipi znanih Slovencev.

Let me guess ... prva oddaja bo zagotovo zelo razburljiva in nepredvidljiva. Gostje bodo Alenka Godec, Jan Plestenjak, Boris Kobal, Desa Muck in family Tič Ralijan.
evil.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.778
6.553
113
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Let me guess ... prva oddaja bo zagotovo zelo razburljiva in nepredvidljiva. Gostje bodo Alenka Godec, Jan Plestenjak, Boris Kobal, Desa Muck in family Tič Ralijan.
evil.gif
Glasbeni gosti pa Helena Blagne in Čuki.
grims-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ko sem videl naslov sem si rekel "A spet!"......Ko novico povem ženi je kometar glasil "A spet?"

erikson

Guru
25. avg 2007
22.778
6.553
113
Galunič trikrat dražji od Molkove

"Proračun posamezne oddaje znaša 32.500 evrov. Dolžina posamezne oddaje bo 90 minut, oddaja bo v prvi sezoni na sporedu 11 sobot. Mario Galunič bo pri oddaji Moja Slovenija delal za svojo osnovno plačo, zaseda pa sistemizirano delovno mesto voditelja, ki sodi v 47. plačni razred."

Galuničeva plača po omenjenem plačnem razredu znaša 2.907.88 evrov bruto, pri oddaji bo zasedal tudi uredniško funkcijo, poleg njega bosta v vlogi kapetanov sodelovala še Boris Kobal in Nina Valič.

"V proračunu oddaje je določen znesek za kapetana ekip v višini 800 evrov bruto. Najdražja je scenografija oddaje, ki je narejena v skladu z zahtevami licence oddaje," še odgovarja RTVS.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Cudno mi je, da tak voditelj vodi tekmovalno oddajo? A ni on bolj za umirjeno kramljanje ne kavcu? Scena bo pa ocitno racunalniska... kar mi pa tud ni vsec...

Pa zanima me kje bojo najdl tok znanih, da bo za dve ekipe, recimo po 5 igralcev/ekipo? A to bosti samo 2 oddaji?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Mario legenda. Znova mu je uspelo pripraviti zanimivo in zabavno oddajo....
... po tuji ideji, odkupljeni licenci in zunanjem nadzoru
bonk.gif

Pripraviti my ass.
Kvečjemu uspešno skopirati in adaptirati za slovenceljne.
crazy1.gif