Marie Jana Korbelova

mistique

Guru
16. jun 2009
14.177
1.963
113
Emona / Carnium
Pro srbski Čehi na podpisovanju knjige Madeline Albright. Želeli so podpis na (po njihovm mnenju) še enem njenem delu, Kosovu.
evil.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Kje je to bilo in kje policija protipravno izganja drugače misleče?
Žal ne znam češko, ali lahko kdo prevede razgovore in odgovore policije?
Nekaj sem razumel "protipravno" a ka naj bi to protipravno v svobodni demokraciji pomenilo? Da ne smeš nikomur ničesar rečt, kar mu ni všeč? Mislil sem, da se temu reče totalitarizem.
smirk-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.177
1.963
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Kje je to bilo in kje policija protipravno izganja drugače misleče?
Žal ne znam češko, ali lahko kdo prevede razgovore in odgovore policije?
Nekaj sem razumel "protipravno" a ka naj bi to protipravno v svobodni demokraciji pomenilo? Da ne smeš nikomur ničesar rečt, kar mu ni všeč? Mislil sem, da se temu reče totalitarizem.
smirk-1.gif

Mislim, da so se policaji le odzvali na klic, niso pa izvajali aktivne represije
grin1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Dobr, od debele grdavše respond sem razumel. Ne razumem pa čehov in kaj bluzijo. Saj koncept mi je jasen, zanimajo me konkretno izrečeni "argumenti" enih in drugih v videu.

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
dela se bolno starko pa je polna žlehtnobe. kako grdo popizdi in meče stvari okoli.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Dobr, od debele grdavše respond sem razumel.

Skrajno neprimeren respond s tvoje strani. Tolk o tem.

Kar pa se videa tiče. Tako kot imajo tile "protestniki" pravico izraziti svoje mnenje o kosovski zgodbi ima tudi ga. Albright pravico se izogniti njihovem protestu.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Drnovšek je bil predsednik, odločalo pa je predsetstvo v celoti.

Če se prav spomnim so bili člani:

Drnovšek - Slovenija
Šuvar - Hrvaška
Bogičevič - BiH
Tupurkovski - Makedonija
Zelenovič - Vojvodina
Sapundžiju - Kosovo
Kostič - Črna Gora
Jovič - Srbija

Ker je bila takrat na v Vojvodini, na Kosovu in v Črni gori "foteljaška" revolucija že izvedena so bile te države na strani Srbije in je bilo tako razmerje 4:4. Če prav vem je odločilni peti glas dal predstavnik BiH, Bogič Bogičevič, ki se je bal da bi se zadeva razširila še v bosno.

13. jul 2011
2.677
626
113
KSZ

Se bi bilo dobro navaditi, da čisto za vse pa tudi niso krive ZDA in Zahod. Saj vem, da je najlažje reči - "drugi krivi", samo najbolj produktivno pa to ni.
Kosovo je bilo za Srbe izgubljeno že v času "bratstva i jedinstva". Žal.