Mariborska Hitra cesta naj bi prišla v upravljanje

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.286
4.112
113
Mariborska Hitra cesta naj bi prišla v upravljanje DRSC , z odprtjem vzhodne avtoceste 15.6.2009 to pa pomeni , da za njo nebo potrebna več Vinjeta. Še dobro ,da so jo pred 1 letom obnovili ker vsi dobro poznamo v kakšnem so stanju ceste katere upravlja DRSC.
zmaga.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.751
5.906
113
Kje natančno pa se tretira ta cesta. Mogoče od Carinarnice pa do rondoja v Pesnici?

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.286
4.112
113
Od križišča z Ptujsko do rondoja v Pesnici, je pa res , da je fizično od Carinarnice, ker potem ne moreš zapeljati z nje.

I

Izbrisan uporabnik #488

Upam da res dobimo avtocesto, ker to je že neverjetno kak dolgo traja.

I

Izbrisan uporabnik #488

Marca bi moralo že biti
smile-1.gif

Pri Slivnici sem pa opazil neke table, kjer piše julija.
Bomo že zdržali.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.286
4.112
113
15 junij Vzhodna Avtocesta, 15 Julij pa A4 do Dražencev. Takšni so načrti

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Takšni so načrti ja. Zgleda sicer dobro, v Dražencih ravno končujejo ograjo za divjad, na oko na sami AC manjkajo samo še črte, pa izvoz v Dražencih še ni čisto gotov.

Bo treba malo še na skyscrapercity pogledat.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Bo bo , fini Asfalt ravno danes mimo Zrkovc polagajo

Jaz sem se po tem odcepu že za prvi maj vozil, sem se na poti v Zrkovce zgubil
hysterical-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
manjka še ogromno in vprašanje če bo gotovo do julija, vse bolj se omenja sredina avgusta. Ni še asfaltirana celotna trasa, ogromno je še humuziranja, protihrupne zaščite, portali, navezovalne ceste še niso porihtane, talne označbe, odbojne ograje,... Pri teh je največji problem, ker ni veliko izvajalcev, zdaj pa delajo punom parom, samo vseeno ne folgajo

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
907
153
43
Je ne vem kaj so delali zadnjh par mesecev.

Se večkrat s kolesom peljem tam mimo, pa je bilo vse mirno, nobenih strojev, nič. Kot da še cesta ne rabi biti par let. Zdaj pa morajo biti v 1 mesecu fertik, zdaj pa panika, potem pa bodo izgovori, da niso utegnili, pa vreme, pa ne vem kaj.

Sicer pa tak kot delajo, bo čez pet let tako spet polovica zaprta, "obnovitvena dela".

Lp,

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
manjka še ogromno in vprašanje če bo gotovo do julija, vse bolj se omenja sredina avgusta. Ni še asfaltirana celotna trasa, ogromno je še humuziranja, protihrupne zaščite, portali, navezovalne ceste še niso porihtane, talne označbe, odbojne ograje,... Pri teh je največji problem, ker ni veliko izvajalcev, zdaj pa delajo punom parom, samo vseeno ne folgajo

Sem tudi sam slišal to in čedalje bolj verjamem da julija ob roku AC Slivnica- Draženci ne bo gotova, sem s kolesom šel od Marjete do Gerečje vasi po avtocesti, na nekaterih mestih sploh še ni asfalta ali ograje, ponekod deluje kot da je asfalt bil, pa so ga nazaj trgali. To govorim za samo AC, izvozi dol pa so itak vsi že brez asfalta. Grem danes spet, da vidim če kaj napredujejo.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Citat:
Uporabnik plexix pravi:
Je ne vem kaj so delali zadnjh par mesecev.

Se večkrat s kolesom peljem tam mimo, pa je bilo vse mirno, nobenih strojev, nič. Kot da še cesta ne rabi biti par let. Zdaj pa morajo biti v 1 mesecu fertik, zdaj pa panika, potem pa bodo izgovori, da niso utegnili, pa vreme, pa ne vem kaj.

Sicer pa tak kot delajo, bo čez pet let tako spet polovica zaprta, "obnovitvena dela".

Lp,

A niso pred nekaj časa ustavili gradbena dela zaradi pomanjkanja denarja oz. blokade EU sklada zaradi vinjet?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
To je izključno zaradi tega, ker so se tujci bunli na polno, da plačujejo vinjeto za 15km kaj se peljejo skozi slovenijo.
Seveda slovenčki kreteni prej na to nismo posmilili, in se zdaj oprijemamo neke druge rezervne bilke, klasično kot vedno.

Me pa niti malo nebo čudilo, če bodo po koncu sezone DRSC-jevci "vrnili" hitro cesto "nazaj" in spet bo potrebna vinjeta.
Je to čisto za pričakovat.

Kak je mene na cajte sram da sem slovenec. Res bi raje bil hrvat.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
To,da niso na to pomislil po moje ni res.Se je vseeno treba zavedat, da na nekaterih položajih delajo brihtni ljudje, niso vsi budale.
Je pa bila kalkulacija nekomu v prid pa je po moje prej to razlog te scene!

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.286
4.112
113
Danes berem ,da si Hitro cesto podajata DRSC in Občina, hec pa je ker hoče DRSC popolnoma obnovljeno cesto prevzeti od DARSA je pa že sedaj v boljšem stanju kot ostale ceste od njih. Problematična naj bi bila obnova mostu in bob steze.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, danes se v večeru prebere da obvoznice ne bo da avgusta... ker je Zidar za en mesec ustavil dela, ker aneksi niso bili plačani.
Stara zgodba.

No, bodo pa istočasno odprli odsek Slivnica-Draženci (pri Ptuju), dolg 20km.

Podobne teme