Maraton franja

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Gre gdo? Jaz še zbiram pogum, sam verjetno kr grem. Prijatu mi bo specialko posodu, tako, da je še en motiv. Itak, da grem na 100 km. Al strah me je
confused-1.gif
. Smo šli v Trebnjem na tadolgega, se pravi 63 km, pa me je mal mahtal. Sem nekajkrat potegnu in se prehitro utrudil.

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Grem na veliko Franjo. Pa da vidmo kaj bo. Ne grem s specialko. Gorc pa skoraj tok ozke gume kot specialka. Pa da vidmo kaj bo. Prevoženih nimam veliko, okoli 400km. Zanašam se na tekaško kondicijo tam jih mam nekaj čez 1000km letos.
Jutri ali v četrtek morem samo še kolo na pregled peljat k lokal mojstru.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
kokr sm slišu, bo maxximum sponzor in mislm da se bo talalo te gele in energy drinke, da boste mel mal več energije med maratonom.
zmaga.gif

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
kokr sm slišu, bo maxximum sponzor in mislm da se bo talalo te gele in energy drinke, da boste mel mal več energije med maratonom.
zmaga.gif

na 100 pridem tudi jaz.....upam da ne bo dežja
grims-1.gif

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
mene pa ne bo ....smo prejšni teden šli v dežju na Pohorje....in ugotovili, da ni uzitka če te celi cajt pere...

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
Jest sn se imel super. Organizacija dobra, odlično vreme, brez padca in brez defekta. Napaka organizatorjev je bila voznja skozi mesto.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Jo. Turistična vožnja skozi mesto je bla brez veze. Bil na tamalem. Fino je bilo. Čas 3 ure. Priprav letos nič. Tako, da imam s Franjo 400 km za sabo. Vreme je bilo tut super ne? Vsaj vroče ni bilo.
je še kdo zlomljem? Jst sem ko cunja.
frown-1.gif

woowek

Tajkun 08
7. sep 2007
693
1
18
Drugo leto pa grem z gorcem na Franjo da telim cestnim samoušečnežem dam vetra.

move

Pripravnik
9. apr 2008
77
0
6
Cypress Hill
Sicer na Franji nisem kolesaril, ker se mi niti slucajno ne da, sem pa sodeloval kot "redar", pri startu v BTCju sem usmerjal promet in so (ste) se mi kolesarji malce zamerili. Lepo je bilo oznaceno kje naj vozijo (skozi rondo), a se vedno se je naslo prevec bebcev ki so rondo obvozili in me skoraj povozili. Naslednje leto ce bom tam, bom z elektricnim priganjalcem zivine. Poleg tega pa skoraj vsak drugi me je spraseval kje je start, kje so prijave, organizacija je bila bolj slaba. Cim manj takih prireditev v prihodnje....ce pa ze so, naj bodo izven Ljubljane.

Birkof

Pripravnik
10. sep 2007
155
0
16
42
No ja, sam nisem videl kakšne posebi označitve pri rondoju (Žale) v Škofji Loki je bilo vse lepo in prav. Čim manj takih prireditev?Zakaj? Sam sem mnjenja, da mora biti čim več takih prireditev v Ljubljani sta Maraton Franja in ljubljanski maraton vse ostalo je bolj slabo glede športnih prireditev. Organizacija je bila OK, brez pripomb

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Za kolesarje je bila morebiti organizacija res brez pripomb.

Ostali, ki smo nekak slučajno padli v ta film (obvestila o zaporah cest in obvozih so bila katastrofalna - no, saj razumem, preveč cest je bilo zaprtih, da bi jih folk našteval
grin1.gif
), je bila pa katastrofa.

Škoda, da taka prireditev zaradi vase zagledanosti kolesarskih organizatorjev ničhudega sluteče lokalce bolj odbije kot pa privlači.

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Citat:
Uporabnik woowek pravi:
Drugo leto pa grem z gorcem na Franjo da telim cestnim samoušečnežem dam vetra.

Drugo leto me na forumu spomni, da greš in da spremljam ta tvoj podvig. Ne rečem da jih ne moreš prehiteti nikogar, vendar boš videl razliko med gorcem in specialko.