Manipulacija ljudi

umetniki

Pripravnik
17. mar 2013
66
0
6
Nismo mi krivi, da (se) ne razumemo!

Že šolstvo nas uči razmišljanja predvsem prek logike in leve polovice možganov. Desno stran možganov in razmišljanje pa zanemarjajo! Zato ima večina težave pri razumevanju vsega, kar ni logično. Svet pa ni samo logika še najmanj pa podzavestna sporočila, programiranje ljudi.

Zato lahko vsak dan gledaš holivudske filme pa večini se še zmeraj ne bo niti sanjalo o prikritih subliminalnih sporočilih in kako delujejo na našo podzavest.

To pa še ne pomeni da niso inteligentni ampak da drugače razmišljajo.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Tudi jst drugace razmisljam, ampak mi pravijo de sn enostavno samo butast....
tongue-1.gif

umetniki

Pripravnik
17. mar 2013
66
0
6
Uporaba televizije in glavnih medijev je najmočnejša oblika masovne hipnoze na planetu. Njen namen je stalno vcepljanje vrednot in določenih stališč realnosti v naše možgane. Ponavljanje je močna oblika hipnoze. Ko možgani sprejmejo prepričanje potem se resničnost dekodira v skladu s prepričanjem. Ker dekodirate program, potem tudi vidite samo program.

Z izobraževanjem je ista stvar. Ljudje pri mizi so se dogovorili, kako bodo otroke spravili v svet in kako ga bodo gledali z očmi odraslih.

Lahko je kdo pomislil, kako popolno bi bilo, če bi triletne in štiriletne otroke kontrolirali s pogostim učenjem, ki bi trajalo do njihovega 17., 18. ali 19. leta. Vsaj pet dni v tednu jih je potrebno poučevati o želenih prepričanjih. To bi bil izvrsten način za nastanek odraslih ljudi, ki bodo svet opazovali na takšen način, kot vi želite. In prav to se dogaja. Ni problem v sistemu izobraževanja. Gre za sistem indoktrinacije. To je program.

Nazadnje urejeno:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Prostozidarji so bili, ti recem.

bonk.gif
A lahko nazaj pod svojo skalo zlezes? Pa na glavo si le urno povezni kapico iz Alu folije, ves, Aštar Komanda spremlja vse tvoje misli!

umetniki

Pripravnik
17. mar 2013
66
0
6
Pravi poznavalci zarot ne potrebujemo nikakršne folije in zaščite, ker vemo malo več o življenju in ga ne jemljemo smrtno resno in v strahu pred izgubo le tega.

Nazadnje urejeno:

umetniki

Pripravnik
17. mar 2013
66
0
6
glejte, peščica elit, ki manipulira z ljudmi, vedo da resnico ne morejo prekriti pred vsemi ljudmi, ker še zmeraj se najde 10%, ki vidijo laži v 9/11, BANKE, vojne........ in kaj narediti, da obladaš še tistih 10%.....prepričaš jih, da obstajajo "reptili" in druge zavajujoče teorije zarot, ki jih sami objavijo, ki takoj povzroči strah v nas "teoretikih zarot" + tistih 90% sedaj vidi samo kako "neumni smo" da verjamemo v "teorije zarot".

PSIHOLOGIJA JE VSE.............če je 10% teorije zarot RESNIČNE in 90% TRAPARIJE, bo večina "skeptikov" vedno metala nam pred nos tistih 90% traparij, kar pa ne pomeni, da so vse "teorije zarot" napačne

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
ksz

jst predlagam da se tega bedaka ki je vstal od mrtvih enostavno ignorira, noben naj ne komentira v njegovi temi in se bo naveličal... tako pa ko vidi odziv mu daje to dodaten zagon za pisanje "umetniški" psihopatskih izjav, ker samo išče pozornost... taki samooklicani "umetniki" oziroma posebneži so bili vedno obiskovalci ustanov za mentalno uboge ljudi.

umetniki

Pripravnik
17. mar 2013
66
0
6
Poglej id, pa boš videl, da venti in zdajšnji nickname nimata nobene povezave z Diegom. Poglej teme, ki sem jih odpiral z ventijem.

Drugače pa tvoj avatar in žalitve dosti povejo o nivoju uporabnika. Brez zamere.

Nazadnje urejeno:

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
briga me id in ne bom se šel detektiva, vidim pa da imaš enak stil pisanja kot mrtvec, prav tako je bil do tvojega "prihoda" on edini tak posebnež oziroma bom raje rekel čudak.... sedaj ko je on "izginil" si ga pa ti naključno "nadomestil" z enakimi idiotskimi izjavami... kakšna naključja. Ne rabiš bit Sherlock da povežeš dve pikici skupaj.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.485
5.687
113
Citat:
Uporabnik umetniki pravi:
PSIHOLOGIJA JE VSE.............če je 10% teorije zarot RESNIČNE in 90% TRAPARIJE, bo večina "skeptikov" vedno metala nam pred nos tistih 90% traparij, kar pa ne pomeni, da so vse "teorije zarot" napačne

17758-icon_confused.gif

umetniki

Pripravnik
17. mar 2013
66
0
6
Ni izginil, saj sva bila istočasno prijavljena v zadnji uri. Sem pogledal kdo je tu tabelo. Poglej najprej svoj avatar in se zamisli nad normalnostjo naše družbe.

sex, droge, rocknroll propaganda elit. Za razliko Diega jaz ne maram rock-a.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ti se zase brigaj.
In pusti drugim, da izrazijo svoje mnenje.
Odprt um je ravno to: prebereš mnenja in poglede drugih, se zamisliš, premisliš, potem pa si narediš neke zaključke.
Niti ni treba obelodanjati svojih zaključkov, ker to nikogar ne zanima. In točno to je tvoj post: predalčkanje in pisanje mnenja o tematiki, o kateri nisi niti dobro razmislil, kaj šele, da bi jo zapopadel. Tvoje mnenje nikogar ne zanima, je pa fajn pluvati po nekom, ki ne deli večinskega mnenja - takim, ki so hrabri v množici, se po domače reče pičke.
IMHO.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Dejstvo je, da nas peljejo v tlacanstvo, nov druzbeni red se ustvarja,
...v naslenjih 20letih, bo vsaj 80% Slovencev izgubilo svoje nepremicnine,
razen Evrofila, njemu je ne morejo ukradit
evil.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Kaj dobili jih bodo pa cigani, šiptarji in æefurji ali kaj?
Seveda jih bodo nekateri izgubili, predvsem tisti s prevelikimi apetiti,se pa strinjam da bo tudi nekaj nesrečnih slučajev zaradi bolezni in nesreč.

umetniki

Pripravnik
17. mar 2013
66
0
6
Poglej, zelo slab detektiv si, če misliš da sem jaz Diego. Filmov ne gledam, prav tako rock ne poslušam, niti malo. Občutna razlika med mano in Diegom. Poleg tega sem jaz dost bolj mirne narave kot on.

Drugače še ena zanimiva stran programiranja prek medijev:

http://en.wikipedia.org/wiki/Predictive_programming

Nazadnje urejeno:

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Kaj dobili jih bodo pa cigani, šiptarji in æefurji ali kaj?
Seveda jih bodo nekateri izgubili, predvsem tisti s prevelikimi apetiti,se pa strinjam da bo tudi nekaj nesrečnih slučajev zaradi bolezni in nesreč.
Ukradene miljarde se bodo vrnile, ker so prebutasti, da bi jih drugje investirali,
seveda bodo poceni kupljeno preprodajali Evropejcem in Rusom za pocitnikovanje in penzijo.
Samo najprej je treba narodu onemogocit dohodke za vzdrzevanje in poloznice, pa seveda mnozicni rubezi na racun socijalnih, kar se ze dogaja.
tudi po vikendih na Hrvaskem se jim ze cedijo sline, samo da v Evropo pridejo pol pa.....
evil.gif