Mamila v ljubljani

spiritone

Zelenc'
2. nov 2011
18
0
1
http://www.rtvslo.si/crna-kronika/celjski-policisti-razbili-mamilarsko-zdruzbo/269697

Citat:
S konopljo bi zaslužil 400 tisočakov
Med preiskavo so policisti Policijske postaje Ljubljana Vič v stanovanjski hiši in gospodarskem poslopju našli več prostorov, ki so bili posebej prirejeni za gojenje konoplje. Opremljeni so bili z vso potrebno tehnično opremo za umetno gojenje prepovedane konoplje.

V prostorih so bili tako močnejše luči, vlažilci zraka, grelne naprave, namakalni sistem, električni transformatorji ter merilci vlage, temperature in kislosti zemlje, klimatske naprave, aluminijaste cevi za odzračevanje, ogljeni filtri, ventilatorji za prezračevanje, električna tehtnica, sušilni aparat, električni podaljški, večje PVC-posode za vodo, potopne črpalke, več posod z gnojilom.

Našli so tudi 4.500 sadik, s katerimi bi osumljeni 37-letni moški po ocenah policistov pri prodaji na "drobno" iztržil okoli 400.000 evrov. Kazensko so ga ovadili in privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je zoper njega odredil hišni pripor.

Ga poznate ?
grims-1.gif

spiritone

Zelenc'
2. nov 2011
18
0
1
Dones so jih kr veliko polovili:

http://www.google.si/url?sa=t&...cHo9oBkr9mV8Zag

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana so odvzeli prostost 28-letnemu Ljubljančanu, osumljenemu več kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog. Njegovo prijetje je rezultat večmesečne kriminalistične preiskave trgovine s prepovedano drogo. Na podlagi sodne odredbe so kriminalisti na domu 28-letnika opravili hišno preiskavo in v njej zasegli okoli 150 gramov heroina, okoli 400 gramov kokaina, tehtnice in pripomočke za redčenje prepovedane droge, več mobilnih telefonov in pištolo z naboji...

Brezbanane

Zelenc'
3. okt 2011
15
0
1
Meh, travca niti ni tako huda.
Bolj me je oni dan zaskrbel hebeni narkič + njegov retardiran narkomanski bratec, ki si je kar na zadnjih sedežih medkrajevnega busa delal špuro oz. kar dve. Meh, bilo je kar kul. En cajt sta govorla o drogah (ne, v bistvu sta jamrala kar celih 40 minut o tem, kako sta se zadnje 4 dni fixala, kako jidva je po ulici metalo), pol sta narisala 2 špurci, mal jamrala, da gresta na sodišče, si že motala đolo, ker čikov kao nimata, ter na koncu še imela tisti pogovor o odvajanju od drog. oh kje so te sanje).
Da bi imel takrat kako pištolo, pa magari svinjsko, znebil bi se te preklete gamati.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.514
5.709
113
MudeLLL ti pa tko pišeš k da si z njima špurco potegnu
hysterical-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik spiritone pravi:
Dones so jih kr veliko polovili:

http://www.google.si/url?sa=t&...cHo9oBkr9mV8Zag

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana so odvzeli prostost 28-letnemu Ljubljančanu, osumljenemu več kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog. Njegovo prijetje je rezultat večmesečne kriminalistične preiskave trgovine s prepovedano drogo. Na podlagi sodne odredbe so kriminalisti na domu 28-letnika opravili hišno preiskavo in v njej zasegli okoli 150 gramov heroina, okoli 400 gramov kokaina, tehtnice in pripomočke za redčenje prepovedane droge, več mobilnih telefonov in pištolo z naboji...

Kje pri p*zdimaterni je dobil model 400g koke?!! Noro.

Z lidokainom je to tam 600g še vedno vrhunske robe, na maloprodaji, samo v koki ma maloprodajnega krepko čez 40k.

Še vedno pa mi ni jasno, saj pri taki produkciji govorimo o cca 5k+ prometa mesečno, ima to v svojem stanovanju, oz. si ne uredi
stalnega nekje v kaki garsonjeri.

Potuhnjeno stanovanje/skladišče je osnova. Nevem al so tolko smotani al mam pa tolko razvito dilersko žilico, da bi lahko bil top diler v svojem kraju
smile-1.gif

Zadnjič so bratranca od sodelavca čapnili avstrjici (je avtrjic), je peljal okol 50g trave nekemu kolegu, pa ne da bi se barem
u easy peljal s svojim beatlom in bobmarley nalepko na rumenem avtu, ne, on je mogo 72 na radar naletet, ono brihta brez primere,
sej ni čudno da večino pohapsajo. Na malo dila travo, pa se fura z bobmarley nalepko. Pa skuliraj se, kupi si senica bele barve,
zadaj pokni otroški zic not pa lepo 48 po mestu, 85 izven naselja, kam se ti mudi, kdaj še pa te kater zapohanc ni počakal 5min dlje.
aplauz.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.459
7.589
113
ko je 400gg belega v igri mas ti lahko 8 stanovanj pa bo policija vedela kdaj si v katerem bil in kaj mas not. In na sodiscu ti bodo dali popis kdaj si sel srat v kerem stanovanju in s kok slojnim skret papirjem si si rit obrisal.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Že, ampak kako me lažje dobiš, če imam x stanovanj ki jih random menjujem, al pa če lepo kar na stalnem naslovu furam biznis?

Jaz ne poznam enega ki bi imel tolko moke doma.

In glede na organizacijo in opremo, so ga prijeli ob njemu ugodnem času, ker pri tem se bi tut kaka kila ali dve našli tam sred decembra.

Hotel sem povedat, če imam recimo vezo z liferantom za pol kile, je sigurno nebom peljal domov ampak na en x prostor, kakšna študentska soba, lepo naredil packe in od tam ven dilal, če že.

In če si jaz s kopra pripeljem zdaj 400, se bom zavlekel v najhujšo luknjo, kjer bom naredil peke in pol zadevo tam skladiščil,
še vedno pa je najlažje plačevat varšično takim ki so malo manj pridni kot ti, pa mi nebo noben štel slojev na wc papirju.

In zdaj se je po kolkem času zgodil malo večji bust? Od koder prihaja teh 400, jih mora bit še 4000 če ne 40000, tako da dvomim
da so ravno zmaju glavo odsekali, prej kak krempelj, ker vezo za stotko ti danes porihta vsak pubec na skuteru ki ima iphone 4 in
AJ majčko. Kok je kaj cena v LJ za 100? 3800-4200?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.459
7.589
113
mal prevec filme gledas mX... Sploh kar se tice varscin itd... Je bil en tak mojster iz cerknice pa je ze lepo v priporu... 100ka ki jo bos za tak denar kupil je za en drek.

V glavnem pri teh zadevah ni nekega recepta za uspeh. Si pa lahko bolj ali manj previden in slej ali prej vsak na mino naleti.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Kolker jaz berem malcoma, bi mu že mogu obesit kakšen pregled, ni vrag da ne najdeš neki
hysterical-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.213
16.501
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ko je 400gg belega v igri mas ti lahko 8 stanovanj pa bo policija vedela kdaj si v katerem bil in kaj mas not. In na sodiscu ti bodo dali popis kdaj si sel srat v kerem stanovanju in s kok slojnim skret papirjem si si rit obrisal.

hysterical-1.gif

...nebi pa bilo slabo, če bi temu res bilo tako.....

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.213
16.501
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Kolker jaz berem malcoma, bi mu že mogu obesit kakšen pregled, ni vrag da ne najdeš neki
hysterical-1.gif

hehe, pomoje bi bila slaba veš, saj vidiš da ima nekaj malega pojma o zadevah...če bi se pa že kje kaj našlo, bi bilo pa to prej skrito v avtomobilu in ne v stanovanju, ne vem zakaj imam tak občutek
grin1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.459
7.589
113
japajade? Izkusnje?

Dejstvo je, da marsikdo par kil bele zdila pa policija ne ve za to. Kar sem s svojim postom zelel povedat, je to, da pri 400g ti 8 sztanovanj ne pomaga, ce te policija zvoha oz si jim sumljiv. Lej point je, da pri takih kolicinah ni vec dovolj da imas drugo stanovanje, ker se drzava potrudi in ti za vrat spusti vec ljudi kot jih steje lokalno gasilsko drustvo.

Si sedaj dojel kaj sem zelel povedat? Se ne strinjas? No ce se ne, dajva z argumenti, ne z japajade frazami.