Malo ali orenk bolna...

bolfenk

Pripravnik
12. okt 2009
119
0
16
...ali izrojena ali čudaška ali na tak ali drugačen način neprimerna človeška tekmovanja, obredi. manifestacije ipd...
Spomnil sem se na tako, upam da malce drugačno temo tu na Alterju da se uporabniki v njej razpišejo
17758-icon_confused.gif

Misel se mi je utrnila potem ko sem gledal tole na YT

bonk.gif

V čem je fora da psiho starši teh ubogih otrok šemijo svoje otroke kot punčke in jih posiljujejo z psihičnim nasiljem in s svojimi neizživetimi frustracijami da nastopajo pred občinstvom slinečih prikritih pedofilov in še ne 6 letne koketirajo kot nekakšne seksi zapeljivke?
Meni se to zdi skrajno bolno. že nasploh ta ameriški pritisk malomeščanskih wannabe staršev da otrok doživi svojih 5 minut slave za vsako ceno
bonk.gif

Ali poznate tudi vi kakšne take primere?
confused-1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Tema je o otrocih.

Si torej imel v mislih take parade majhnih fantkov v kiklah?
633858810590477533_090814-00144636.jpg

Snecer, si se pod napačnim nickom registriral?

Drugače pa zelo neustrezna primerjava.
Primerna človeka z resnimi osebnostnimi motnjami. Sožalje, pedi.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
V obeh primerih starejši zlorabljajo otroke. Primerjava je čisto na mestu

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
V obeh primerih starejši zlorabljajo otroke. Primerjava je čisto na mestu

Ma, ja... ko smo pa nosili rdeče rutke in morali prisegati tvojemu bogu je bilo pa vse ok.
Sedaj, če kdo ne gre k verouku ni nič hudega, včasih, če nisi naglas prisegel so šli starši na zagovor k ravnatelju.

p.s.: ne poznam nikogar, ki bi hodil k verouku. Zanimivo. Morda sem le malo boljs strpen od vas, ki se kitite s strpnostjo.
Dvoličneži.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Da se ponovim... če ne greš gledat papaže ga pač ne greš. Če nisi šel mahat z zastavicami si bil disident.
Primerjave, ki jih delate so pač idiotske. In, če tega ne razumete imate pač malo omejeno razmišljanje, kar ni nič čudnega glede na to kakšne vrednote so nekoč vzgajali v nas.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:

Glede na to, da se delaš butastega bom pa še enkrat ponovil: So tu morda koga silili v to, da mahajo z zastavicami?

Od sestrinega moža starši so bili v primeru Tita poklicani k ravnatelju, kjer jim je bilo razloženo, kako se mora mala (njegova sestra) obnašati, ko mu bo predala nageljnje in se mu zahvalila za obisk Ljubljane. Seveda "razloženo" pomeni podkrepljeno z argumenti, kot jih je poznala naša bivša država.

A nekateri raje potiskate glavo v pesek in delate norce iz sebe, ko poizkušate delati norce iz nas.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Drugače je pa zanimivo, kako je en moderator sposoben temo speljati v off-topic. Nič čudnega, da spam v tvojem delu foruma prevladuje nad argumentiranimi debatami. Pove zelo veliko o tebi. Sicer nič, kar starejši uporabniki nebi vedeli.

out...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Da se ponovim... če ne greš gledat papaže ga pač ne greš. Če nisi šel mahat z zastavicami si bil disident.
Primerjave, ki jih delate so pač idiotske. In, če tega ne razumete imate pač malo omejeno razmišljanje, kar ni nič čudnega glede na to kakšne vrednote so nekoč vzgajali v nas.

Morm poslušat zvonenje vsak jutr pa vsake 15 minut? Sej ministrantki tudi nimajo izbire. Poglej si film Our Fathers pa boš bolje razumel.

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Ksz

Poljubljanje pape¿a je v redu. Poljubljanje pape¿a ni v redu.

Poljubljanje Tita je v redu. Poljubljanje Tita ni v redu.

Kaj je zdaj prav. Čisto ste me zmedli.

Pa ja ne, da je vse eno in isto?

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:

Glede na to, da se delaš butastega bom pa še enkrat ponovil: So tu morda koga silili v to, da mahajo z zastavicami?

Od sestrinega moža starši so bili v primeru Tita poklicani k ravnatelju, kjer jim je bilo razloženo, kako se mora mala (njegova sestra) obnašati, ko mu bo predala nageljnje in se mu zahvalila za obisk Ljubljane. Seveda "razloženo" pomeni podkrepljeno z argumenti, kot jih je poznala naša bivša država.

A nekateri raje potiskate glavo v pesek in delate norce iz sebe, ko poizkušate delati norce iz nas.

Siliti otroka ...
Če si pod prisilo predstavljaš mahanje z zastavami ... Pa mi razloži, kdaj po tvoje potem otrok ni prisiljen? Da ti povem ... vsak dan.

Silijo te starši, da moreš to in ono delati, silijo te prijatelji da delaš bedarije z njimi, silijo te učitelji, da moreš obvezno iti poslušat orkester, če tudi za nič na svetu nočeš ... povsod te silijo .. majhnega otroka, mislim.

Da si v takšne vsakdanje stvari "prisiljen" delati, je to po eni strani tudi dobro ... s tem se z leti pokaže kakšen odnos oz. razgledanost si se naučil v teh letih ...
Da pa ti doma starši pustijo, da delaš vse kar se ti zazdi, isto učitlelji itd, pa je samo voda na mlin, da bo otrok v najstniških letih problematičen do amena ...

Na naši srednji šoli smo imeli enega "repera" oz skinheada, ki je vse dneve travco kadil, z nami se je tričetrt stvari v angleščini menil, itd ... Potem pa ti pove, da je staremu že pri 8. letih jebal mater v glavo, sploh nikogar ni ubogal, v šoli je vse ure galamil ...
In to zame ni tak hudo še .... najhuje je, da je potem tak človek sposoben priti na strokovno gimnazijo ...

In kaj je boljše ... da te prfoks nadere, pa si celo uro miren, da bi še miš slišal bežati, ali da si bolj pameten od prfoksa, pa mu težiš, da ne zna prav povedati besede, da to ni tako ampak je tako itd?

Jaz sem parkrat bil "prisiljen" da me je prfoks nadrl, pa sem potem celo uro poslušal kot bi samo meni to snov razlagal.

Prisiljen, za takšne malenkosti, kot si jih omenil, jaz temu sploh ne bi rekel biti prisiljen ... ampak prej učenje k znanju, razgledanosti itd ...

Glede objavljenih slik ... to je biti prisiljen, da te papež "sili", da ti da lupčka ...

Zame je biti prisiljen to ... da te nekdo sili v dejanja, ki jih nočeš in veš, da početje ni prav ... Par primerov .... Pedofilija, siljenje v nasilne stvari, da nekaj počneš za nekoga, ki si ne želiš početi tega, prostitucija ... itd ..

To, da pa z zastavicami mahaš okrog, in da nekdo pove kako se predstaviš titetu, pa sploh ni prisilstvo ... Potem so (odrasle) ženske tudi prisiljene, da ob zmagovitem kolesarju stojita na vsaki strani dve mrhici, pa kušujeta, za prestrašit, kolesarja?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.094
6.283
113
blizu močvirne prestolnice
Kar se tiče gornje slike mi je bolano, da otroke silijo na tekmovanja za mis ali tiste ( kjer je zmagala tista zelene ) res bolano!
Ostalo ne bom komentiral!