magnetna resonanca (MR)

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
a mogoče kdo ve, kje se najmanj čaka na pregled s to resonanco? klical sem na medialab, pa mi je rekla da naročajo za maj
crazy1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

To ti pa žal ne bi znal pomagati...

Vseeno pa pokliči v Izolo, preden se prehitro veseliš.

Pa čimbolj negativne izvide... na MR itak vsakemu človeku najdeš kako anomalijo.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
očitno mi ne bo treba v izolo, vsaj ne glede na njihovo internetno stran
Citat:
načrtovana čakalna doba v dnevih
Zaradi izjemnega povpraševanja po MRI preiskavah smo v zadnjem mesecu dobili ogromno število napotnic. Zato se je čakalna doba iz 30 dni povečala na 90 dni.

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
Vprašaj še v bolnišnico Šempeter, ampak iz lastne izkušnje mislim, da na napotnico veliko prej kot v dveh meseceh ne boš nikjer dobil.
Tudi v KC LJ so letos precej precej skrajšali čakalno dobo, tako da se lahko tudi pri njih pozanimaš.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
probleme mam s koleni, pa mi je zdravnik na polikliniki napisal napotnici, da se zve kaj točno je narobe.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
a če je to zrd fitnesa? neki ja, neki ne. mal večje teže in že mejhna odstopanja od pravilne izvedbe pa so problemi tuki.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
glede na podatke na njihovi strani, je 150dni za čakat. tako da, od kod ti taki podatki?

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
preklical januarja vse ustanove z MRIjam in dobil najhitreje datum v mariboru
kaj če bi telefon obrnil pa poklical malo po sloveniji in tam kjer ti bodo "ponudili"najkrajšo čakalno dobo se pač prijaviš

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
par vprašanj imam za zdravnike na temu forumu.

ker se bliža dan, ko imam pregled (MR) me zanima par stvari glede tega vprašalnika ki sem ga dobil zraven.

1. zakaj rabijo vse stare R.T.G.slike ? in a to pomeni čisto vse kar sem jih kdaj imel, ali samo od te poškodbe zdej?
2. ko sem bil nazadnje na polikliniki, so mi slikali koleno, je ta slika še vedno pri njih, ali pa so jo poslali moji zdravnici? če je pri njih, mi jo bodo dali ali jo bodo poslali tja kjer imam MR?
3. v vprašalniku piše tole: ste bili kdaj poškodovani s kovinskim tujkom? in naslednje vprašanje je: ali so vam kovinske tujke odstranili?
nekje 8-9 let nazaj smo kot mulci delal sranje in sem nekako oplazil nek kos železa in se urezal malo nad kolenom. je to važno ali ne? jz mislm da ne, ampak raj vprašam.

hvala že v naprej in talam alte
cheer.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ja to mi je jasno. mene je bolj zanimalo kaj vse oni smatrajo pod: "s kovinskim tujkom". a gre samo za poškodbe kjer je šlo za delce ki bi lahko ostali v telesu ( npr koščki železa, sponke, igle...) ali za kakršno koli poškodbo v zvezi z železom.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
rentgenske slike ostanejo na polikliniki, če se ne zmeniš drugače (po nekem času jih celo vržejo stran)