MAG gps GP1020 update map?

brok

Zelenc'
2. avg 2008
4
0
1
Ta navigacija je pri hiši že nekaj časa, sam se jo uporabil za pot na Švedsko, kjer je delovala skoraj brez napak, saj so imele države skozi katere sem šel 100% pokritost. Zatakne se pri Sloveniji in Balkanu, kjer je karta, ki je prvotno bila naložena zelo slaba...pokritost je cca. 40% in je zato bolje, da navigacije v omenjenih območjih ne uporabljam, saj dela več preglavic kot koristi. Zanima me, če ima kdo to navigacijo in če obstajajo kakšni novi updajti map, saj na tem forumu nisem zasledil nič v zvezi s to navigacijo. Mislim, da jo je oče kupil v sparu, že več kot pol leta nazaj. Poleg je bil tudi cd, s katerega sem naložil radarje, slovenski meni in slovensko vodenje.Niti pa mi ni znano karto katerega proizvajalca ta firma uporablja? Pa še uradni link tega čuda, kjer pa je bore malo koristnih stvari.

http://gps.mag-digital.com/Channels/Products/index.asp

Za vsakršno pomoč bom hvaležen, saj si vsi želimo to navigacijo koristno uporabljati tudi bliže nam
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

brok

Zelenc'
2. avg 2008
4
0
1
Hvala! Vendar kolikor sem prebral vso temo iGo s Slovenijo in pokritostjo ni domač 43%...zanima me ali se da naložiti gor tudi kakšno drugo programsko opremo, ki jo uporablja kakšna druga navigacija? nevem npr. Navigon?

Nazadnje urejeno:

brok

Zelenc'
2. avg 2008
4
0
1
No kar nekaj časa je minilo. Zanima me, če je kdo odkril kaj novega glede tega? Zelo bi bil hvaležen za kakšno informacijo glede updejta predvsem karte Slovenije in balkana.