Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
V ZDA je to Cirrus, ja. Imet alternativno kartico je zaželeno, po možnosti Viso, ker MasterCard spada pod isti sistem kot Cirrus/Maestro. Tudi Visa Electron bo dovolj dobra.
Citat: Uporabnik stein pravi:
In kje dobit Viso ali MC?
Ker naročeno je že, ampak pred potovanjem zgleda ne bo prišla (najbrž jo banka naroči iz Amerike...).
Jaz sem isto vprasanje naslovil na helpdesk pri NKBM (imam Maestro BRŠ). Gospa mi je rekla, da glede na to, da je kartica mednarona nebi smel imeti nikakrsnih problemov pri dvigu/placevanju z to kartico... Upam na najboljse, bom porocal.
Zivim v Franciji, in tu uporabljama samo francosko Visa kartico (prednost da sem zavarovan zarabi nesrec v inozemstvo) se mi je pa zgodilo da uporabim za dvig denarja (gotovine) Maestro -SKB banke - brez problema dvig denarja (samo je mali strosek kar pa ni v primeru Visa-e cetudi dvignem denar v Slo ali IT. Placilo nakupa v trgogini pa sem poizkusil lani enkrat - slo je skozi - potreben je bil podpis, predvcerajsnjim pa sem v ALDI-ju kupoval za vnuke velikonocne cokolade, - kartica je sla je skozi z uporabo PIN kode - (ali zato, ker je SKB filala druge najvecje francoske banke SOCIETE GENERALE pred 4 leti z (ima sedaj cip) se z temi karticami nisi mogel pomagati
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.