Macek se je poscal po zadnjem sedezu

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Macka smo po nesreci cez noc zaprli v avtu. Poscal se je po zadjem sedezu. Grozno smrdi, ceprav sem ze 3x cistil s tisto peno iz DM, ki se uporablja za sedezne garniture. Kaksen nasvet? Hvala!

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
na odpad po druge sedeže.
Mačje ščance neboš ven spravo. Ni ga hujšega sranja kot to

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Lahko da gre za seč s feromoni (odrasel maček, ne mačka - samica).
V tem primeru ti ostane le menjava sedežev.
Oz. dela njih - npr. spodnji levi del,...

Scorp84

Pripravnik
5. jan 2009
466
3
18
cez dolocen cas neha smrdet, ampak urin vseno ostane. Na tvojem mestu bi se zapeljal tapetniku, zamenjal peno, tkanino pa opral 3x v stroju, pa nazaj zasil....

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Ni ga hujšega sranja kot to

Scanja
grin1.gif

kebab

Pripravnik
23. jan 2008
612
1
18
Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
Macka smo po nesreci cez noc zaprli v avtu. Poscal se je po zadjem sedezu. Grozno smrdi, ceprav sem ze 3x cistil s tisto peno iz DM, ki se uporablja za sedezne garniture. Kaksen nasvet? Hvala!

Ko je par let nazaj nas macek markiral po jogijih, odejah in tepihu, sem nabavil eno cistilo, urine off se mi zdi da je bilo. In je delovalo.
Sem malce pogooglal, mislim da sem ga kupoval tukaj.
Poklici in povprasaj.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Citat:
Uporabnik kebab pravi:
Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:

Ko je par let nazaj nas macek markiral po jogijih, odejah in tepihu, sem nabavil eno cistilo, urine off se mi zdi da je bilo. In je delovalo.
Sem malce pogooglal, mislim da sem ga kupoval tukaj.
Poklici in povprasaj.
Definitivno pomaga tole...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Mi je maček markiral sovoznikov zic in je šlo ven z globinskim čiščenjem.

Zadeva neha smrdet, tudi če nič ne čistiš samo traja dooolgo, kar za avto ni ravno primerno.
tongue-1.gif

Najbolj pomembno je takoj ukrepat, količina ni taka, da bi šla res globoko če markira, ker je gosto kot olje.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.131
113
sedež ven, fajn namočit, močna čestila in na sonce, itd, potem pa kerher,pa 2x vse skupaj ponovit. Jaz se ga tako spucal v nulo. Ne vem kako bi se drugače tega lotil.

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Sem dal na globinsko ciscenje. Je dost boljse ampak se vedno se voha. Temeljito se bom presusil, ce ne bo boljse pa na avtoodpad po zadnjo tretjino klopi

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
men se je na fotelj. Nobeno čiščenje ni pomagalo. Smrdelo u 3PM. Vrgel fotelj.
Sam pazi, da ne boš na avtoodpadu kupil sedež, ki je tudi poscan, posran od mačk, psov, .... in poflekan od raznih izlivov
evil.gif

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.042
438
83
tam ko se terc po tori rola
Mačji iztrebki so hudič... Ko sem bil še sam, sem v dnevni na fotelju imel lutko v naravni velikosti (ne, ni bila Ančka...perverzneži...), oblečeno v nemško uniformo iz 2WW. Motoristično, rjav leder plašč. Se mi je [cenzura] mačja posrala na leder mantl.. Razžrlo v krogu 10cm. Bom moral dat enkrat poflikati.