Macbook Wheel - revolucija ali polomija?

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Meni se zdi bolj polomija kot kaj drugega. Ne morem si predstavljat, da bi takšno 'tipkanje' blo kaj hitrejše od npr. pisanja SMSov, kvečjemu počasnejše.

Cena pa
bonk.gif

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
525
109
43
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Meni se zdi bolj polomija kot kaj drugega. Ne morem si predstavljat, da bi takšno 'tipkanje' blo kaj hitrejše od npr. pisanja SMSov, kvečjemu počasnejše.

Cena pa
bonk.gif

Še en
hysterical-1.gif

Naj te potolažim, da nisi edini. Niso pa na Macworldu predstavili nič presunljivega. Novo programje in macbook proja 17''
smile-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Jaz sem pri tistih stavkih prvič posumil, ka mu jih vrže na izbiro.

Abortion went well
hysterical-1.gif

kajn

Guru
5. okt 2007
2.840
1.684
113
Iskajoč brata
Res so dobr posnel
smile-1.gif

Jest sn se najbolj smejal, ko so bli izrečeni stavki ala: "Je bil popolnoma navdušen nad novim izumom in je porabil 45 min, da je napisal mail svojemu kolegu."

Pa kuk je simpl iskanje datotek po disku
bonk.gif

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
525
109
43
Eh, o tem se že govori tako dolgo, pa nič. Mislim, da ga ne bo. Bi jim samo premešal pričakovano prodajo airov in macbookov. Nekaj podobnega se je zgodilo z minijem, ki pa so ga dali čisto na stran. Osvežen ni bil že več kot 500 dni. No, eni pravijo, da bo kmalu. Ne bi bilo slab za kak HTPC.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
A lohk še men en iFlea prneseš, k boš šel v ZDA po Wheela?
tongue-1.gif

iflea.gif

Sej kokr so te parodije smešne, je še vedno kar nekaj resnice notr glede Applovega oglaševanja
grin1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Mam občutek, da bodo minija prej umaknil, kot posodobli. Nekak jim zadeva ni tok zalaufala kokr so si zamislil ... mislim da je low cost PC še vedno boljša alternativa miniju.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Jaz sem bil še navdušen, dokler ni začel demonstrirat. S suggestioni in podobnim je res kot T9 na mobijih, čeprav zgleda stajliš (kot zmeraj pri applu).

Hvalijo se, da je organizacija (ki jo večinoma folka ureja z miško) lažja ... hm, zakaj potem niso šli reinventat touchpada? Isto kot tole, vendar v manjšem formatu, za geeke naj ima tudi funkcijo tipkovnice, za ortodoksne, pa naj so nad njim še zmeraj klasične tipke.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Kaj se bo šele zgodilo, če bojo v minija res vgradili Atom, kot se trenutno govori po netu ...

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:
Jaz sem bil še navdušen, dokler ni začel demonstrirat. S suggestioni in podobnim je res kot T9 na mobijih, čeprav zgleda stajliš (kot zmeraj pri applu).

Hvalijo se, da je organizacija (ki jo večinoma folka ureja z miško) lažja ... hm, zakaj potem niso šli reinventat touchpada? Isto kot tole, vendar v manjšem formatu, za geeke naj ima tudi funkcijo tipkovnice, za ortodoksne, pa naj so nad njim še zmeraj klasične tipke.

Citat:
Uporabnik shootek pravi:
hysterical-1.gif

Si nasedel?
evil.gif

Sem kar od zgoraj kopiral
grin1.gif

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Če bo atom not bo cena 100 USD in kaj bodo pač razturili. Za v pisarno je zakon pa še placa ne zasede ma pa DVD in to je to. ASUS EEE Keyboard je predrag pa nima DISK DRIVEA.