Mac userji... je še kdo poleg mene?

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Torej, zanima me, kok nas je, pa kaj uporabljamo:) Jaz uporabljam MBP, pri bajti pa je tudi en iMac 20", od gadgetov pa sta pri bajti še iPod Classic 80 Gb in Nano 4Gb, pa APX. Kaj pa vi?

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
iPhone in iPod nano zaenkrat (nevem če štejeta), upam da se jima naslednji teden pridruži še MacPro.
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Pr naši bajti ni (še) Applovih računalnikov, sta pa dva iPoda classica 80GB in Airport extreme (kdo kupi?
grin1.gif
)

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.883
763
113
www.jernej.org
Na vsake toliko časa (par minut, par ur, mogoče dan ali dva) se je sam od sebe resetiral brez posebnega razloga (beri: ni bil nič posebno obremenjen). Sem probal tudi že z "factory defaults" pa ni nič pomagalo. Je pa zadeva zelo moteča, če gledaš en film preko mreže in ti vmes za minutko, dve zatrokira
grin1.gif

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
G4 + tigrček, ampak ga ne uporabljam za vsakodnevno rabo. Uporablja se za robo ki je pripravljeno na macu (grafika.press), drugače pa preferiram XP-je
pozdrav.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pri moji uporabi mi Maci ne pridejo v postev..

Sem pa en "mini member" Appla z ipodom 2nd gen 8 GB..

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Par zadev me zanima glede toucha..

Recimo sam imam ipoda v zepu in medtem komot lahko klikam po wheelu, da menjam komade, glasnost ipd.. je to mozno pri touchi, al ga moras za vsak drek ven jemat?

Videe nalagas preko itunes, right? Primer: recimo imam na disku en film "burek.avi" .. torej recimo ga prekompresiram v manjso resolucijo [da ne pozrem ves space na touchu], kako ga prenesem? Tako kot mp3je v itunes [pac naredim playlisto in prenesem zeljene komade not] al zahteva prenos filmov kaksen poseben postopek?

Je zadeva okorna?

Hvala za bilo kaksne informacije
smile-1.gif

lp

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.883
763
113
www.jernej.org
Filmčke se prenaša isto kot mp3-je. Pravi format in nato standardni postopek preko itunes. Glede ostalih zadev pa ne vem... na slepo se touchscreena gotovo ne da uporabljati.. vsaj ne učinkovito. Mogoče pa obstajajo slušalke, ki imajo dodatni upravljalnik?