Mac OS X na PC

CDS

Pripravnik
17. nov 2007
430
4
18
Ljubljana
www.cassettedeck-service.com
Sem si zadevo dal na prenosnika(Compaq Evo N800v), pa me heca pcmcia vodilo....ga ne prepozna. Imam pa tudi dual boot z Win XP, ter na njih program, ki vidi Mac-ov disk in fajle. Kako naprej.
Če je kdo, ki se je s tem ukvarjal, igral, sprobaval oziroma mu zadeva dela, bi rad malo podiskutiral okoli zadeve.

Tisi, ki pa mislite, da si naj raje kupim Mac-a, ne pa da tole probavam....se pa držite stran debate.

Če pa je slučajno že bilo govora o tem tukaj....iskanje se ni obneslo...pa prosim za link.

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jst sem pa včeri potegnu s partisa dol eno verzijo in se inštalacija ustavi, ko morem izbrat na kater disk se nej naloži. sploh mi ne pokaže diskov. je morda krivo, ker so linuxi gor?

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Verjetno je krivo, ker ima mac OS pač drugačne particije (windowsi imajo fat32 ali ntfs). Verjetno je treba prej s kakšnim programom spremeniti disk v HFS ali HFS Plus.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Jeba je tole. Rabil bi gonilnike (.kext) za tvoj hardvare. Veliko tega se najde po forumih na insanlymac, samo je takšna količina, da je že prava umetnost najti kaj koristnega. S hackntoshem je tako, da je veliko odvisno od sreče. Če maš pravi hardware dela, drugače so pa veliki problemi. Jaz sem s tem obupal, ker se mi preprosto ne da več zajebavat. Moj naslednji prenosnik bo pa macbook
smile-1.gif