Ma nemoj 2

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
To treba sprobat
bonk.gif

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/fotografija-za-internet-avstralca-stala-zivljenja.html

Avstralska policija je sporočila, da je moški, ki je v Brisbanu umrl po padcu z balkona s sedmega nadstropja, žrtev v Avstraliji vse bolj priljubljenega "plankinga" – fotografiranja ljudi na nevarnih krajih, ki se širi po internetu.

Gre za t. i. "polaganje desk" (planking), ko se ljudje fotografirajo, kako ležijo na trebuhu na različnih, včasih tudi nevarnih krajih. Fotografije nato objavijo na svetovnem spletu.

Policija zvezne države Queensland je sporočila, da je moški v 20. letih padel z balkonske ograje s sedmega nadstropja, medtem ko ga je fotografiral prijatelj. Imena niso sporočili, že prej pa je bil kaznovan, ker je na internetu objavil fotografijo, kako na trebuhu leži na policijskem avtomobilu.
hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

bonk.gif

Preprosta pobuda se je začela v angleškem Newcastlu, do danes pa spletna skupnost „ležalcev“ šteje že preko 106.000 članov z vsega sveta, različnih ras, starosti in stanov, ki jim je skupno le eno – radi ležijo na javnih mestih.
hysterical-1.gif

Za kaj pravzaprav gre?

Igra ležanja, ki so jo privrženci šaljivo poimenovali kar „Parkur za tiste, ki se jim ne ljubi“ (pri športu parkur tekači s pomočjo znanja in velikih fizičnih sposobnosti premagujejo ograje, zidove, podhode in druhe urbane ovire) je zelo preprosta in ima prav tako preprosta pravila.

Tekmovalec oziroma sodelujoči se mora uleči na trebuh, z rokami ob telesu ter nožnimi prsti in nosom, obrnjenimi proti tlom na kar najbolj nenavadnem mestu. Svoj podvig mora seveda zabeležiti s fotoaparatom in ga objaviti na Facebook profilu ali uradni spletni strani igre.

Idejna pobudnika igre, katere privrženci so že ustanovili tudi nekaj lokalnih podskupin (na primer švedsko in špansko) sta Gary Clarkson in Christian Langdon iz Somerseta, ki pravita, da sta si skupnost zamislila kot „skupino za vse tiste, ki uživajo v športu ležanja na naključnih javnih prostorih, da bi s tem zmedli ljudi“.
bonk.gif

Na svojem Facebook profilu tudi jasno poudarjata, da gre zgolj za prostovoljno zabavo in da izumitelji igre niso odgovorni za morebitne poškodbe, ki nastanejo ob izvajanju.

Verjetno si mislite, da se človek med ležanjem pač ne more prav dosti poškodovati.
hysterical-1.gif

No korenjaki iz stolpnic kje ste zdaj?? Lahko preidem snemat--s telefonom
grims-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Mogoče je suzica ograjo delal, pa je Avstralec zato dol padel.

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Za JNA je še premlad. Po moje ni bil niti sposoben za služenje vojske. Saj za vojsko prav pride da so vojaki neumni, ampak nek minimum pa vseeno obstaja.

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.056
120
63
Doma
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Za JNA je še premlad. Po moje ni bil niti sposoben za služenje vojske. Saj za vojsko prav pride da so vojaki neumni, ampak nek minimum pa vseeno obstaja.
467716-post_slo.gif

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.056
120
63
Doma
Suzica, je Bruno še na svet?H Merčon hodte kej?Ponavad je bolj prometno blo pr Brunotž

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik seba81 pravi:
Suzica, je Bruno še na svet?H Merčon hodte kej?Ponavad je bolj prometno blo pr Brunotž

Zdej ne vem al se zajebavaš ali res ne veš::

Bruno bivši šef je umrl in dones ga pripeljejo v mrliško vežico--pogreb je pa jutri ob 17 00---lahka naj mu bo zemlja...

Bil zelo bolan in nekajkrat operiran in se v petek sam odloči da ne bo več v bolnici... pokliče svojga sina... naj ga nujno odpelje domov... med prevozom... že skoraj doma... človek umre v avtu...

Človek je prav vedel za svoje zadnje sekunde... ne moreš verjet..tragedija za domače in vse nas ki smo ga poznali, saj je bil svoje cajte no1 v gabrovki... poštenjakar in človek na mestu na katerega si se lahko zmerom zanesel in tudi veliko sem delal za njega...

Še enkrat::: lahka naj mu bo zemlja
roza.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Za mrčuna pa tako:: sem veliko jim delal--vendar od ženske zelo slab odnos do mene.. tako da se je komunikacija nehala...

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.056
120
63
Doma
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik seba81 pravi:

Zdej ne vem al se zajebavaš ali res ne veš::

Bruno bivši šef je umrl in dones ga pripeljejo v mrliško vežico--pogreb je pa jutri ob 17 00---lahka naj mu bo zemlja...

Bil zelo bolan in nekajkrat operiran in se v petek sam odloči da ne bo več v bolnici... pokliče svojga sina... naj ga nujno odpelje domov... med prevozom... že skoraj doma... človek umre v avtu...

Človek je prav vedel za svoje zadnje sekunde... ne moreš verjet..tragedija za domače in vse nas ki smo ga poznali, saj je bil svoje cajte no1 v gabrovki... poštenjakar in človek na mestu na katerega si se lahko zmerom zanesel in tudi veliko sem delal za njega...

Še enkrat::: lahka naj mu bo zemlja
roza.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Za mrčuna pa tako:: sem veliko jim delal--vendar od ženske zelo slab odnos do mene.. tako da se je komunikacija nehala...

frown-1.gif
Naj počiva v miru
Nisem vedel...Ene dve let nazaj sem mu v gobjak pelal ene dve fure zemle, pa je bil že takrat bolan-precej švoh, pa kadar sem bil/šel čez gabrovko smem se ustavil pri njem.Ko smo delal preplastitev čez vas mim šole do merčona je tud padla kak runda na račun hiše.

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Kaj, a je pričakovala da boš pospravil za sabo? To je pa res višek, da so tvoje stranke ženskega spola tako nesramne.