Ma kdo kakšno idejo

grkzorba

Zelenc'
2. sep 2008
2
0
1
Imam težavo z erekcijo. Nikakor mi ne gre. Ob punci se vzburim, saj me full privlači, ampak erekcije ni od nikoder. Kako se to reši? To mi že močno preseda!
sprasujem se.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
z obiskom zdravnika?

nekje sem pa prebrala, da če se tip večkrat zbudi s trdim, potem taki problemi niso fizične narave, ampak je bolj psiha v igri..

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
v drugi temi je omenjena modra tabletka..vzam polovico, pa počakaj..ziher boš hodil pol dneva s šotorom okrog
evil.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik grkzorba pravi:
Imam težavo z erekcijo. Nikakor mi ne gre. Ob punci se vzburim, saj me full privlači, ampak erekcije ni od nikoder. Kako se to reši? To mi že močno preseda!
sprasujem se.gif

Se lahko odločiš, kje je tvoj problem. Da ni erekcije, al da ti prehitro pride? Drugače si si pa že sam odgovoril... tabletka dela čudeže
wink-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Zanimiv kok je kr na lepem novih registriranih clanov
hysterical-1.gif

Pogled na takega 'novinca' - katere nicke še uporablja, je pogosto tudi zanimiva stvar
evil.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
A - imas velik ku*ac?

B - ni velik, je pa mehak kot dusica...

evil.gif

Ti si sam zamisl kako jo bos nategnil, bo takoj stal, uglavnem razcisti si stvari v glavi pa ne si ga na roke metat par dni prej
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik grkzorba pravi:
sprasujem se.gif

Ne moreš se vzburit brez erekcije, vsaj jaz še nisem tega doživel.
confused-1.gif

Če si ga lahko drkaš brez problema, te samo psiha daje. Naj ga položi med ustnice, če pa to ne bo pomagalo, potem pa res ne vem...

Sprost se... spij mal vodke prej (
grin1.gif
).

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
mogoče pri tebi, ker bolj malo seksaš
smile-1.gif

Jutranjka je pomoje povezana s polnim jutranjim mehurjem. Še zdaleč pa da bi bilo kaj v zvezi s psiho
hysterical-1.gif

Smešne so mi ženske katere pametujejo o delovanju moških sp.organov, ko pa še zase ne vedo kako pri njih deluje in kaj jim paše
grin1.gif

(oz. po večini je tako da mislijo, da vedo)

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Citat:
Jutranjka je pomoje povezana s polnim jutranjim mehurjem. Še zdaleč pa da bi bilo kaj v zvezi s psiho
hysterical-1.gif

Smešne so mi ženske katere pametujejo o delovanju moških sp.organov, ko pa še zase ne vedo kako pri njih deluje in kaj jim paše
grin1.gif

(oz. po večini je tako da mislijo, da vedo)

Jao, sami "hobi dohtarji" in ne vem kaj še
ne-ne-1.gif
...jutranja erekcija nima veze s polnim mehurjem! Zamislite, da bi vas vsakič, ko ste morali zadrževati vodo, vaš kolega "opomnil" z erekcijo...dajte no, malo razmišljajte. Gre za povsem normalen proces, celo pričakovan, ko pride do aktivacije živčevja v aktivnih fazah spanja (REM faze), kar se zgodi prib. 5X čez noč...po zadnji REM fazi se človek zbudi in posledica se pač pozna tudi spodaj. Da se vas razsvetli...