A bi vedel kdo domač recept, kako preprečit to zadevo?
Zgodi se mi ene 5x na mesec, da kljubtemu da grem popolnoma normalno spat v spalnico, se zbudim
na kavču pred tv-jem ki je prižgan. (vedno na kanalu kjer sem ugasnil)
Probal sem z dosti hrane, probal sem brez hrane pred spanjem, zelo lačen, malo lačen, malo žejen, žejen,
vse možne varjante in moja punca počasi zgublja živce.
Redno zaklepama stanovanje in ključe mi ona skrije, da se nebi odpravil kdaj na pot. (ko sem bil 9 sem
se zbudil v sosedovi vrtni lopi, ob njej če sem natančen)
Skril sem že daljinec, ampak sem ga našel. Ko mi je daljinec skrila punca, sem tv prižgal ročno. Večkrat
tudi pustim odprt hladilnik, ampak nikoli nič ne vzamem ven. Zadevo sma že hotela ene parkrat posnet, ampak
se nikoli ne zbudim tisto noč.
Enkrat ko je šla moja na WC me je bežno videla v dnevno kako gledam tv, ampak me ni upala zbudit,
je bila pa zelo prestrašena in se je zaklenla v sobo. Vseskupaj je že zelo moteče, bil pri dohthtarju pa pravi
"bo minlo", jaz pa se bolj bojim da bo prej "minlo" mojo do mene.
Torej nasveti? (vezat na posteljo se ne mislim)
Hvala za pomoč, pa če bi se lahko vzdržali "tistih" komentarjev.
Zgodi se mi ene 5x na mesec, da kljubtemu da grem popolnoma normalno spat v spalnico, se zbudim
na kavču pred tv-jem ki je prižgan. (vedno na kanalu kjer sem ugasnil)
Probal sem z dosti hrane, probal sem brez hrane pred spanjem, zelo lačen, malo lačen, malo žejen, žejen,
vse možne varjante in moja punca počasi zgublja živce.
Redno zaklepama stanovanje in ključe mi ona skrije, da se nebi odpravil kdaj na pot. (ko sem bil 9 sem
se zbudil v sosedovi vrtni lopi, ob njej če sem natančen)
Skril sem že daljinec, ampak sem ga našel. Ko mi je daljinec skrila punca, sem tv prižgal ročno. Večkrat
tudi pustim odprt hladilnik, ampak nikoli nič ne vzamem ven. Zadevo sma že hotela ene parkrat posnet, ampak
se nikoli ne zbudim tisto noč.
Enkrat ko je šla moja na WC me je bežno videla v dnevno kako gledam tv, ampak me ni upala zbudit,
je bila pa zelo prestrašena in se je zaklenla v sobo. Vseskupaj je že zelo moteče, bil pri dohthtarju pa pravi
"bo minlo", jaz pa se bolj bojim da bo prej "minlo" mojo do mene.
Torej nasveti? (vezat na posteljo se ne mislim)
Hvala za pomoč, pa če bi se lahko vzdržali "tistih" komentarjev.