Lučko - ali je tako pravilno zmontiran?

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Pozdravljeni
Modul lučko so mi montirali na pooblaščenem servisu. Pri montaži nisem bil prisoten.
Me pa moti ena stvar.Takoj ko dam kontakt se luči prižgejo in svetijo, ko štartam, pobere elektriko in luči utripnejo. Če dam med delovanjem avta stikalo na pozicijske luči in potem nazaj, se luči prižgejo šele po 3 sekundah. Mislim, da bi tako moralo biti že v štartu. Delovanje sem posnel in ga lahko tisti, ki se bolj spoznate pogledate in poveste, ali je to pravilno delovanje LUČKO-ta. Če ne bom zadevo reklamiral, da uredijo, tako kot je treba. Še link http://1drv.ms/1CKBXtp upam, da dela
Hvala

Nazadnje urejeno:

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
Prav imaš, tiste 3sec zakasnitve bi moralo biti ob vžigu. Reklamacija.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
to men dela brez lučkota:))
jah point je ravno v tem, da z zakasnitvijo prižge luči.
zakaj si ga dal pa ti zmontirat, če ne veš kako bi moral delat?

kam si dal zmontirat in kolk si dal za montažo?

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Zmontirat sem dal zato, ker se luči samodejno niso vklapljale. Gre se za ford fiesto, letnik 2010. Sem že kontaktiral servis in mi bodo uredili tako kot je treba.
Vozil sem samo podnevi in nisem opazil, da se takoj vklopi, tudi nisem polagal posebne pozornosti, ker sem bil prepričan da so naredili dobro, saj naj bi vedeli kaj delajo.

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
64€ so mi zaračunali. Vem veliko, samo ko nikoli nisem vklopil luči, na prejšnjem starem avtu sem imel kar stikalo tako prevezano, da so se luči stalno vklopile in se sedaj nisem mogel navadit na vklapljanje luči.