Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Saj Tikko imam, samo se mi ne zdi najbolj primerna za tek.
Ne gre se za to, da bi jaz bolje videl, ampak da drugi vidijo mene... torej mora lučka bliskat v vseh smereh in ne le naprej/nazaj, kakor jo pač obrnem.
Zakaj bi se odsevnik opazil prej kot utripajoča LED-ica? Odsevnike imam itak všite v oblačila...
Pač stanujem v takem koncu, kjer je ali ob (sicer precej neprometni) cesti ali pa v razmočenem gozdu. V jesenskem/zimskem času je itak jasna odločitev.
Če ni prehud promet, lahko tikko držiš v roki in nastaviš na utripanje, ko se ti približuje avto. Poor man's solution (čeprav je tikka kar drag hec), vendar meni odgovarja (-:
zgoraj narisani petzl je idealna zadeva. ceprav sem si jaz za tek odsraufal svojo iz kolesa, ki je vsaj pol cenejsa. je na 4 ledice vzporedno vezane in ima 4 programe "svetenja"
ceprav sem nehal teci ponoci po cestah, ker nisem samomorilec tako, da sedaj strasim pijance po poljih (bolj oni mene
Mene zanima kdaj bo kdo prišel k pameti in ukazal da se morajo ponoči, ali ob slabi vidljivosti obvezno nositi odsevni brezrokavniki. Se grem stavit da bo vsaj 1 smrtna žrtev manj.
In če je vam kaj do življenja bi si lahko nadeli te zadeve gor...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.