PozdravljeniCitat:
Uporabnik Matjaz1974 pravi:
Škoda
Če tega ne bo več, Diners takoj ukinem. No, dajmo jim še nekaj časa...še dobro, da ta mesec ne letim več
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
PozdravljeniCitat:
Uporabnik Matjaz1974 pravi:
Škoda
Če tega ne bo več, Diners takoj ukinem. No, dajmo jim še nekaj časa...še dobro, da ta mesec ne letim več
Mi lahko kdo ki je že koristil lounge na letališčih pove kaj več o tem. To samo Diners kartico pokažeš in imaš prost vstop? Kaj ti nudiji ti loungi? Letos bom kar precej letel po svetu in imam Diners kartico, zato tudi mislim koristiti ugodnosti (če sem že plačal članarino)
če gre za lounge, ki je v seznamu na diners strani, potem točno tako.Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Mi lahko kdo ki je že koristil lounge na letališčih pove kaj več o tem. To samo Diners kartico pokažeš in imaš prost vstop? Kaj ti nudiji ti loungi? Letos bom kar precej letel po svetu in imam Diners kartico, zato tudi mislim koristiti ugodnosti (če sem že plačal članarino)
Tile Loungi so prava stvarCitat:
Uporabnik Emaster pravi:
...kako je bilo...
Citat:
Tile Loungi so prava stvar. Hrane in pijače v izobilju. Imaš dostop do interneta, TV, vseh mogočih časopisov...skratka NI DA NI. Meni se zdi vredno plačati tisto članarino za Diners, sploh če imaš na kakšnem letališču več ur za prestop, oz. če dosti potuješ.
V BKK je še boljši.Citat:
Se strinjam! Res je vredno!
Sicer pa lounge v Munchnu izgleda takole:
https://www.dropbox.com/s/tedkpah8l4797rn/lounge_muc.jpg?dl=0
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Prosim za par izkušenj
Na zadnji trenutek sem si zrihtal en dopust.