Long Island Medium

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Že kar nekaj časa spremljam oddaje ki so na sporedu na programu TLC in sicer o Long Island Medium Theresa Caputo,ženska ki spostavi stik z mrtvimi . Ima tako zasebna srečanja z osebami ki so izgubile koga izmed bližnjih in tudi seanse z več udeleženimi ki imajo kako osebo med mrtvimi.
Njen stik z mrtvimi se mi zdi pristen čeravno me na koncu teh njenih seans vedno razžira vprašanje; ali je to zares možno?
Kako lahko vspostavi stik z mrtvimi in s svojo prisotnostjo prenaša sporočila osebam katere hočejo da spostavi stik za njih, v teh odajah dejansko vidimo da to teče zelo prepričljivo in njen stik z pokojnim deluje pristno njih sporočila pa za osebe ki žalujejo za njimi deluje pomirljivo.Veliko je skeptikov ki ji ne verjamejo in menijo da spretno uporablja razne manipulativne metode.Tudi čakalna doba za njene seanse je skoraj 2 leti in v tem času je vsekakor možno da kaj izve o stranki in življenju osebe ki je preminula ter tako ne gre nepripravljena v stik, govori se da se na množičnih seansah mnogokrat ne izkaže za verodostojno in da njen stik z umrlo osebo ne deluje prepričljivo .
Kljub temu pa je Theresa spreobrnila številne skeptike ki so bili mnenja da to ni mogoče.
Sam imam mešane občutke glede teh njenih stikov, kaj menite vi o tem?
2427753-theresa_caputo_630.jpg

Priponke

• 2427753-theresa_caputo_630.jpg
    2427753-theresa_caputo_630.jpg
    43,3 KB · Ogledi: 290
I

Izbrisan uporabnik 474

Za Caputovo so ugotovili, da je prevarantka, je nekje na nwtu kar nekaj člankov. Dost je zrežirano, pred snemanjem pa cela ekipa zbira vse možne informacije o "žrtvah..." Tak da - bullshit

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Lahek zaslužek na ameriški način.

SEND MESSAGE
ADDRESS

Theresa Caputo
PO Box 490
Hicksville, NY 11802

www.theresacaputo.com

PRESS INQUIRY

press@mullinmanagement.com
Press inquires only. All others will be deleted Please use the contact form supplied.

Thank you for contacting Theresa Caputo. By requesting a reading and/or scheduling an appointment with Theresa Caputo, you understand and are agree that Theresa Caputo is not a medical professional, attorney, accountant or other licensed professional, and can not give medical, legal, or tax advice. Any information or advice given by Theresa Caputo is not to be used by you in place of any medical, legal, tax or financial advice or diagnosis from qualified and licensed professionals in those fields. Readings by Theresa Caputo are intended to offer insight into your personal life and do not in any way constitute medical, legal, tax or financial advice. Theresa Caputo will not be held liable for any damages resulting from the use of this website or as a result of any reading or appointment with Theresa Caputo, or any persons or events related thereto, and/or any actions or decisions that you may make as a result, including without limitation, actual, incidental and/or consequential damages resulting from any claims resulting from any act or omission, negligence, fraudulent misrepresentation or otherwise, including without limitation, personal injury, death, loss of income, stress (emotional or otherwise), errors or omissions, or otherwise.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Kaj pa vem sicer ne verjamem v to niti ne gledam sem pa zadnjic slucajno ujel je eni zenski rekla da je ocetu v krsti v zep dala robcek je zenska zacela jokat ko nevem kaj
smile-1.gif
) tako informacijo nevem kje bi lahko ekipa izvedela?

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Nekatera njena videnja oz.odkrivanje detajlov ki jih odkrije ob srečanju z žalujočim preseneča tudi mene in te malenkosti kot si jo iznesel tudi ti res ne more izvedeti prej ker do tega odkritja pride na sami seansi.Včeraj sem ravno tako gledal oddajo ko je bila v stiku z dečkom oz je deček poiskal njo ker je že prej pred časom navezala mati stik z Thereso in imela seanso , deček jo je tako obsedel da je imela theresa resne probleme, šlo je za to da naj vzpostavi stik z materjo ker bi ji rad deček nekaj sporočil, čeravno je Theresa vspostavila stik z njegovo materjo in imela seanso jo je še kar nekaj časa nadlegoval, To je samo primer da ni tako enostavno vspostavljati stike z mrtvimi.
To je moje mišljenje kaj pa je resnica? Ne vem.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.191
3.606
113
Marlbor
Ali je stvar možna, verjetna in resnična, je odvisno zgolj od tvoje/moje/naše/vaše vere in odstotka že opranih možganov.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Vspostavi stik z mrtvimi... prvo kar mi pade na pamet je, ali koplje z lopato ali bagrom?
grin1.gif

sej, možno, tako kot da imamo vsi bogato žlahto v nigeriji pa ...tole z robčkom... ne mi rečt, da pri vseh bedarijah ki jih danes folk počne, da ni kdo snemal pogreba in so v ekipi to pametno uporabili
smirk-1.gif