LOL :) Jankoviæi na dražbi kupli svoje avte?

aceman19

Pripravnik
20. dec 2011
77
0
6
ista fora, ko pri Ðuretu Ðankoviæu
smile-1.gif
SN

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.431
113
Saj to se je "vedelo" že ko je prišla na Alter novica o dražbi teh dveh avtomobilov. Kakorkoli že, na zahodu nič novega
smile-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Hja....to ni nobenmu sumljivo?

Zakaj hudiča imet tak interes dobit nazaj svoji zdrgnjeni kripi dvojno preplačano? V takem stanju nista vredna polovico plačanega. Verjetno je navezan tolk na avtomobila.
bonk.gif

Bi moral mal forenziki spucat avto predno je šel naprej.
tongue-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.245
9.874
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Hja....to ni nobenmu sumljivo?

Zakaj hudiča imet tak interes dobit nazaj svoji zdrgnjeni kripi dvojno preplačano? V takem stanju nista vredna polovico plačanega. Verjetno je navezan tolk na avtomobila.
bonk.gif

Bi moral mal forenziki spucat avto predno je šel naprej.
tongue-1.gif
So že dobro vedeli kaj delajo. A ni par let nazaj en iz Porscheja vzel ven motor in je potem legalno kupil na dražbi svoj avto za drobiž. Motor nazaj noter in evo ti. Isto kot nižanje vrednosti podjetij pred MBOjem.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Kilometri gor ali dol, na slikah ne zgledata v top formi. Pa baje sta oba obdrsana...po moje se gre bolj za princip

Ales

Pripravnik
7. avg 2007
403
3
18
Lichtenwald
Meni pa to ni jasno, kako so lahko vrteli kilometre, če sta bila avta zarubljena, torej shranjena pod ključem pri sodnem izvršitelju...

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik Ales pravi:
Meni pa to ni jasno, kako so lahko vrteli kilometre, če sta bila avta zarubljena, torej shranjena pod ključem pri sodnem izvršitelju...

Kolikor sem bral nista bila dejansko zarubljena tako da bi stala pri izvršitelju...vmes so jih lastniki uporabljali, in jih pač morali pripeljati na dražbo...je pa sumljivo to...da na prvi dražbi je imel audi 220t km, bmw pa nekaj čez 100t km...se pravi ni 2x za rečt da so jih zanalašč malo zanemarili in kilometre naprej vrteli.

Npr. tudi nepremičnine niso vedno prazne ko so zarubljene, in dejansko lastnik pred dražbo še vedno notri živi....lep primer...tisti pametni Litijčan z X5 na parkingu pa gremo se kdo je močnejši...nakoncu je pa bajta šla.

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.127
11.215
113
za kolk so pa potem šli?

edit:

Z4 je bil prodan za 18.700 evrov, Q7 pa za 15.200 evrov.

sad

Guru
24. avg 2007
21.245
9.874
113
Dve vprašanji:
- konec prvega videa se vidi, da gredo čez cesto (vsi, ne samo osebek) tam kjer ni prehoda za pešce: je to dovolj za kazen?
- ali je takšno zasledovanje novinarjev dovoljeno? Recimo, da jim rečeš, da te pustijo pri miru in jim ne dovoliš zasledovanja. Je to kje v zakonu opredeljeno in potem tudi kaznovano? Namreč tukaj gre za zalezovanje. Bogi ''pušten'' človk
evil.gif
je potem moral kar bežati pred novinarji. Kaj pa, če bi zaradi vsega tega stresa neprevidno stopil na cesto in bi ga avto zbil? Kdo bi bil kriv?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Odvisno katere kiloetre upoštevaš. Prevrtene naprej ali ne.

Meni se zdijo zdaj cene plačane zanju čist previsoke za ves vložen "trud", da jih je kolega kupu blabla.

Edina možnost se mi zdi, da obstaja nek razlog, da avto ostane v lasti "domačih".
smirk-1.gif