Logitech miška

YOGURT

Pripravnik
11. sep 2007
88
0
6
Ker mi Revolution Mx zadnje čase nekam hecno deluje ( dvojni kliki, sredinski kolešček šteka ) gledam po novi miški .
ker mi je oblika fenomenalna, mi je v oči padla performance mx. Ampak , me moti to da nima več polnile postaje ( sm navajen puščat miško čez noč na polnenju, in me utikanje usb kabla za polnjenje malo moti ) na koliko časa logitech izdaja nove miške ? glede nato da je Revolution že skoraj dve leti zunaj. Ima polek Razor mambe še kakšna miška polnilno postajo ( mamba ma malo visoko ceno ) ?

lp

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Jaz bi vzel kar Performance. Baterija naj bi zdržala konkretno dlje, poleg tega lahko miško uporabljaš tudi med polnjenjem.

Je pa res, da ima par gumbov manj, če sem prav gledal. Bo tudi zame problem, ko bo treba menjat.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Performance MX polnim vsaka dva dni, kar se mi ne zdi nek bajen dosežek. Je pa kul, da se polni prek micro usb kabla in lahko med tem normalno delaš.

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Vsaka 2 dni jo polniš? Koliko pa je stara tale tvoja miš oz. baterija, ker pri meni kar konkretno laufa vsak dan in jo polnim max. na teden dni. Performace MX je drugače super miš, polnjenje preko USB je meni boljše kot prej preko postaje. Če se slučajno sprazni med delom, lahko samo usb gor priklopiš in delaš dalje. Ni tako občutljiva glede podlage, darkfield laser dela tudi na steklenih površinah. Samo priporočam!

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Jaz imam njihov nov trackball in obljubljajo trajanje baterije dlje kot eno leto...

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Stara je manj kot 14 dni, jo pa uporabljam v službi, zato verjetno potrebno toliko bolj pogosto polnjenje... No pa vsakič znova jo pozabim ugasnit, če to kaj vpliva.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jaz imam njihov nov trackball in obljubljajo trajanje baterije dlje kot eno leto...

Ja, samo najbrž ni polnilen. Ne vem zakaj te polnilne reči toliko manj časa trajajo.

Master_of_Disaster

Pripravnik
20. okt 2008
325
22
18
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
jaz uporabljam MX1100 in morem rečt, da je to miška in pol (prej sem imel MX1000). Polni se preko USB kabla, baterija pa ob vsakodnevni uporabi zdrži dolgoooooooooo (v bistvu sploh ne vem na koliko časa jo polnim - 1 mesec, 2,...???)....

Pri meni tudi MX1100R zdrži zelo dolgo (kakšen mesec), pa je miš vsakdan kr precej v pogonu
evil.gif
, tko da pri sodobnih miškah docking station ni več potrebna oz. je po mojem mnenju celo odveč. Ponavadi je namreč baterija prazna ravno v najmanj primernem trenutku, potem pa imaš hudiča in pol. Ko se ti to naredi nekajkrat, pa se navadiš in daš miš skoraj vedno na polnjenje, kar pa ni ravno blagodejno za baterije.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
hysterical-1.gif

lostus serjes ga.. logitech je pri gejmerjih zaspal, njihov support pa sel v 3pm..

lost1

mnz
19. jul 2007
8.457
146
63
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
hysterical-1.gif

lostus serjes ga.. logitech je pri gejmerjih zaspal, njihov support pa sel v 3pm..

Težko se strinjam, dokler me kakšna druga miš ne prepriča z primernim upravljanjem WA2000 ali podobnega, ostajam pri tem da je G9 oz G9x ena izmed boljših izbir.
Pa ne mislim samo natančnost,ampak tudi to da ima gumbe pozicionirane tako da so dejansko uporabni in-game.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.085
2.859
113
Da ne govorimo, da ko enkrat začneš uporabljati hyperscroll kolešček, ne greš več nazaj.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Zanimivo. Tako pogosto jaz polnim Revolution. Nekje sem bral, da naj bi bil nov model boljši. Guess not. Hvala za popravek.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Bo treba se kaj od Steelseries, Razerja, Cyborga probat
smile-1.gif

Jaz sem sprobal fuka misk.. ostajam na deathadderju. Nima nekega super duper kolescka, za katerega mi je bolj ali manj vseeno. V bistvu mi laserke sploh ne sedejo, optika se vedno zakon
smile-1.gif

Kaj pa kaj tazga?

Gun-Mouse,C-G-247984-13.jpg

hysterical-1.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Da ne govorimo, da ko enkrat začneš uporabljati hyperscroll kolešček, ne greš več nazaj.

Zanimivo, jaz pa hyperscroll kolešča niti malo ne maram in ne bi nikoli imel miške s hyperscrollom. Sicer pa sem že nekaj let na Logitech G5 in sem super zadovoljen.
zmaga.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.085
2.859
113
Tud Razerja sem veliko uporabljal nič bat, samo glede na mojo uporabo računalnika mi hyperscroll zelo veliko pomeni in gre moj glas seveda Logitechu,... no ja malo pa tudi zato, ker delam pri uvozniku in imam od tega koristi.
evil.gif