Logitech miška, sprejemnik

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Imam komplet Logitech Wave: http://b2b.mimovrste.com/artikel/2260019323/namizni-komplet-logitech-wave

S tipkovnico sem zelo zadovoljen, s (pre)težko podgano pa manj. Sedaj mi je glodalec začel nekaj stavkati (daje dvojne klike) in bi si namesto reklamacije raje omislil nekaj novega - ravno tako brezžičnega. Logitechov sprejemnik pri tem kompletu je še dokaj velik (kot običajen USB pomnilnik).

Zanima me, ali bom novo miš lahko povezal s tem sprejemnikom, a bom potreboval oba? Ker če potrebujem oba sprejemnika, potem Logitech morda ne bo prva izbira.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
Komplet imaš najbrž še v garanciji (3 leta) Če ti miška dela dvoklike je najbrž potrebna menjava stikala. Na ta sprejemnik druge miške ne boš moral povezati. Če te zanima še kaj v zvezi z Logitechom, le vprašaj
cool-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Komplet imaš najbrž še v garanciji (3 leta) Če ti miška dela dvoklike je najbrž potrebna menjava stikala. Na ta sprejemnik druge miške ne boš moral povezati. Če te zanima še kaj v zvezi z Logitechom, le vprašaj
cool-1.gif

Hvala. Vem da je še v garanciji, ampak včasih imam občutek, da kontejner po mizi porivam, zato malo razmišljam o drugih zadevah.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
cool-1.gif

A se da stikalo menjat enostavno doma? Kje nabavit?

Opazil sem da moja MX Revolution vsake toliko na en klik 2x odpre kako okno.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.000
1.803
113
Emona / Carnium
Tebe zanima, kateri glodalci so kompatibilni z Logitech Unifiying sprejeminikom. Logitech pravi, da toti .

Še en review: Performance Mouse MX uporabljam v službi in doma. Sem izredno zadovoljen z ergonomijo in mogoče malo manj z natančnostjo, ki včasih ni px to px. Ne uporabljam namenske podlage oz. podlOge, pač pa jo drgnem kar direkt po mizi.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
Gox: stikalo se načeloma da menjati tudi doma, je pa pri nekaterih miškah razdiranje zelo zoprno, ker hitro kakšen delček kam odleti. Pa saj je še v garanciji najbrž?
Mistique: komplet od nigelM ni unifying, tako da to ne bo špilalo. Aja pa včasih podloga precej pomaga, poglej pa tudi da spodaj ni prahu, ki včasih moti senzor.
NigelM: še vedno ne vem a imaš komplet wave ali wave pro (miška pri pro je mx1100 in je polnilna) ta miška je bila mnogim (meni ne) full vsec in verjamem, da jo komot prodaš komu.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
Aha, ja ta miška je res bolj tko... Ja dej jo na garancijo, če ne drugega jo maš kot rezervo potem.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Lepo da slišim tole imam VX Nano Cordless Laser Mouse isto z dvoklikom koliko imajo te miši garancije ?

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
3 leta če je retail model (lepa pisana škatla) oz. 2 ali 3 če je OEM (bela škatla s črnim tiskom).