Logitech Harmony One

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
579
21
18
Prodam brezhiben vrhunski univerzalni daljinski upravljalnik Logitech Harmony One. Upravljalnik ima polnilno postajo. Baterija sama brez polnenja zdrži 10 dni. Upravljalnik se enostavno naloži prek računalnika (podpira vse operacijske sisteme) direktno iz baze Logitech prek USB vhoda. Po mojem mnenju daljinski upravljalnik nima ekvivalentne zamenjave z nižjimi modeli. Prodam zaradi nakupa najnovejšega modela Logitech Harmony Touch. Cena: 50€ in je zadnja. 031 812 859

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Na 10 dni da filam dalinc za TV? Pa kaj se hecas?
smile-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Na 10 dni da filam dalinc za TV? Pa kaj se hecas?
smile-1.gif

Ja ful se je zoprno navadit, da en vecer odlozis daljinca na polnilno postajo namesto na mizo
bonk.gif

Pa, ce imas harmonyja lahko ostale daljince pospravis nekam in imas mir
cheer.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Trenutno imam Philipsov model univerzalca, odkar ga imam cca 3 leta, sem mu menjal baterije 2x mogoče ?

In običajno dalinc pustim na mizi, kavcu, pod povštrom, itd...skratka vsakič je drugje in vsakič je presenečenje kje ga bom našel
grin1.gif

Zato mi je pa čudno da se na 10 dni polni dalinc za multimedio..

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.577
10.790
113
tako je, lost, no go, da bi še to polnil, mi je ze telefon odveč in ostale prčkarije ki se moraj polnit na par dni. Marš. :D

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Ne vem no, meni Activityji pri Harmony daljincih odtehtajo vse manjše minuse. In to, da ga 1x na teden zvečer odložim na cradle je res zelo majhen minus.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Ne vem no, meni Activityji pri Harmony daljincih odtehtajo vse manjše minuse. In to, da ga 1x na teden zvečer odložim na cradle je res zelo majhen minus.

Ah te Activityi so pa res bedarija...primer :

Gledas TV, audio je na AV2 ... potem pa hočeš igrat PS4 npr., in izberes "Play Game" , on ima seveda nastavljeno "Turn On TV, Turn ON Audio (že na tej točki ti najprej ugasne tv in ugasne audio sistem,saj dalinc sklepa da je vse ugasnjeno in hoče prižgat) , poleg tega na TVju itak težko določiš video vhod preko tega .

In potem imaš več dela kot pa če bi sam ročno vklopu Video vhod in pa audio vhod
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Po tvojem pisanju sodeč nimaš pojma kako deluje Harmony One in kot takšen dejansko ni za tebe

Pri Harmonyju lahko določiš, ali naj ob preklopu Acitvity-ja ugasne prejšnjo napravo ali naj pusti prižgano. Prav tako zna direktno izbrat AV in/out, tudi če originalni daljinec nima te funkcije (ima recimo samo pomikanje med vhodi/izhodi)...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Po tvojem pisanju sodeč nimaš pojma kako deluje Harmony One in kot takšen dejansko ni za tebe

Pri Harmonyju lahko določiš, ali naj ob preklopu Acitvity-ja ugasne prejšnjo napravo ali naj pusti prižgano. Prav tako zna direktno izbrat AV in/out, tudi če originalni daljinec nima te funkcije (ima recimo samo pomikanje med vhodi/izhodi)...

Torej bo Harmony odreagiral v obeh primerih pravilno?

- Trenutno gledam TV in želim igrat PS4 ter imam zvok preko recieverja prižgan ,
- Trenutno ne gledam TV in želim igrat PS4 , trenutno pa poslusam Radio Anteno preko recieverja?

Včasih ko so bili on/off ločeni gumbi je bilo to lažje,sedaj pa te zaporedne akcije dalincev večkrat naredijo več dela kot pa ne, saj ti ugasne aparaturo in posledično vsi naslednji ukazi niso sprejeti.

I

Izbrisan uporabnik 474

Primer 1:
Harmony bo pustil prižgan TV in reciever. Na TV-ju bo nastavil prednastavljen AV vhod/izhod, prav tako na recieverju. Hkrati boprižgal PS4

Primer 2:
Harmony bo vklopil TV ter ga nastavil na pravilen AV. Vklopil bo PS4. Reciever bo pustil prižgan, spremenilpa se bo AV.

Harmony ve, da je že enkrat vklopil TV in ga pri naslednjih akcijah nebo več vklapljal. Spreminjal mu bo edino AV (lahko tudi kontraste, način zvoka, aspect ratio pa še kaj). Enako za reciever. Pa še kaj.

Moj AV sistem vsebuje:
- TV
- DBC reciever
- AV reciever
- WD TV Live
- XBOX 360

In vse to gre z enim daljincem. Brez problemov. Če bi imel vse daljince na kupu bi bila zmešnjava.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
No če si pa Harmony zapomne kaj je že naredil in kaj mora še narediti do želene spremembe, to je pa druga pesem.

Namreč če pa dela po principu ki sem ga jaz opisal,potem je pa z njim sama zmešnjava ko ga prime v roke nekdo ki ni ravno vešč elektronike.

Torej on vedno ve ali je TV prižgan ali ne, ali reciever dela ali ne? itd.? Govorim seveda v primeru da ga ne prižgem sam na skrivaj ročno
grin1.gif

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Primer 1:
Na TV-ju bo nastavil prednastavljen AV vhod/izhod, prav tako na recieverju. Hkrati boprižgal PS4

Ni rečeno.
Pri meni sicer zna direktno nastavljati vhod/izhod, samo ga TV (Toshiba) noče "poslušat", ker razume samo sekvenčno sprehajanje skozi vse od prvega do zadnjega. Vem, da je težava v TVju, ampak ni rečeno, da bo delalo tako brez težav, kot si napisal.
Jaz imam recimo nastavljeno, da pri uporabi "Watch TV" lepo nastavi na pravi vhod/izhod, ampak ta ostane nastavljen tako, kot si ga pustil ob ugašanju TVja.
Seveda ostaja tudi problem, ko naprava ne zazna komande (morda malo v napačno stran obrnjen daljinec) in tako v celotni sekvenci komand izpustiš en korak.

I

Izbrisan uporabnik 474

Jap, si zapomni kaj je prižgal in kaj ne. Če pa se kaj zmeša, pa ima funkcijo Help, kjer te skozi wizard sprašuje, kej je vklopljeno in kaj ne ter ustrezno koregira...