Ljudmila Novak

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.072
6.262
113
blizu močvirne prestolnice
Zakaj jo sovražite ( sploh znani moderator ) kjub temu da je že kar nekaj časa v politiki ima še najmanj masla na glavi? Ali kvazi liberalci niste zato, da ima vsak človek pravico do svojega pogleda na življenje? Zanimivo, da se vam lopovi zdijo primernejši, kot nekdo kater ni še nič slabega naredil za Slovenijo!

Meni gre pošteno na organ. Pa se sploh več ne spomnim kdaj se je začelo, ampak je moralo biti nekaj v povezavi s sfalenimi družinskimi vrednotami, ki jih tržite kristjani. Mislim, da je bilo to. Ne bom pa trdil.

Če bi bilo res kar si pisal, bi se morala držati stran od politike. To so ultra krščanski pogledi, ki pa z državo nebi smeli imeti ničesar skupnega. In takšna stranka gre v parlament, pizdarija no...Ni bilo dovolj, da je Zoki zmagal, da je Janša faking kralj vlade, je bilo treba še tega sranja tam.

"pravico do svojega pogleda na življenje"

Seveda ima to pravico. Ko pa dobi moč vplivati v prid svojega pogleda (mojo škodo) se pa to neha.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zakaj jo sovražite ( sploh znani moderator ) kjub temu da je že kar nekaj časa v politiki ima še najmanj masla na glavi? Ali kvazi liberalci niste zato, da ima vsak človek pravico do svojega pogleda na življenje? Zanimivo, da se vam lopovi zdijo primernejši, kot nekdo kater ni še nič slabega naredil za Slovenijo!

Kdo je to?

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
KSZ

Ona je učila mojo zunajzakonsko partnerko
grims-1.gif
. Pravi, da kot oseba je OK, samo njena verska prepričanja so preekstremna za naju...

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Jaz je ne sovražim. Je pa ne maram pretirano in se ponavadi ne strinjam z njo. Med tem je pač razlika. Maslo na glavi je pa imel samo Peče, Ljudmila daje gor šampon, balzam in mogoče lak.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Če bi le imela svoj pogled pa nima. Ima pogled Velikega šefa in je zato že v štartu neprimerna.
Ni dovolj, da se lepo obnašaš in da nimaš masla na glavi, ampak moraš biti tudi sposoben in nekaj narediti, lutk imamo že dovolj.

Kaj pa je naredila pa nihče ne ve, tudi njeno delo kot ministrica brez listnice je brezplodno zapravlajanje denarja z obiskovanjem Argentine in župnišč po Sloveniji.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Jaz.

Kot prvič, se ne strinjam z njo niti v eni sami njeni ideji, ki jo zagovarja.
Ampak nič zato. Vsak ima lahko svoje menje. Imam kar nekaj kolegov, ki se z njo v večini stvari strinjajo in so v popolnem nasprotju z mojimi. Jaz se takim temam če se le da izogibam, če pa on začne nakladat kaj takega, pa seveda ne ostanem tiho.

Problem ZAME nastane, ko tak človek dobi možnost širjenja svojih ekstremnih in ideoloških idej v prime-time-ih nacioalnega medija in ostalih večjih komercialnih. Predvsem pa vpliva na zakonodajno in izvršno oblast.
Stranke, ki že v svojem imenu reprezentatirajo neko skupnost (desus, nsi), pač niso moja ciljna stranka. Magari če bi bil upokojeni klerik.

Na živce mi gre tudi zato, ker non-stop jamra glede interesov lastne ideologije, do drugih pa je sila nestrpna. Pač, radikalnih politikov še posebej ne maram.
Problem je pa seveda tudi v tem, ker non-stop promovira in lobira za RKC. Kam pa te izkoriščevalce bolnih, naivnih ljudi, otrok ... uvrščam, je pa itak vsem jasno.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
A to, da ne maram ekstremistov, ki hočejo "svoj" pogled vsiliti tudi ostalim? Jap, tak sem. Zdaj veš. Mi vsaj ne boš več težil, naj pridem na pijačo.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Povej mi, kaj takega je na meni, da sem bolj ekstrem kot vsi katoliki skupaj. Kaj takega zagovarjam in vsiljujem?