Lj-Zg

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Iščem eno solidno oštarijo za neki pojest med Ljubljano in Zagrebom. Lahko tudi direktno v Zagrebu, neki na spodobnem nivoju, tako s hrano kot cenami in fino je, da imajo parking ter da niso tako zabasani, da je treba rezervirat in da ne zaprejo ob desetih. Nekaj v stilu Kavala, da ni kmečka oštarija, menza pa da zopet ni čista "finoæa".

smile-1.gif

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
Marcellino

Sicer sem bil tam ze kar nekaj casa nazaj, ampak za jest je bilo dobro, cene pa kolikor se spomnim tudi ne pretirane
wink-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Tnx, samo mogoce bi sedlo nekaj bolj generalnega, da imajo meso, testenine, cukr, vegi etc in da prides do ene ca. 20 eur na glavo skozi. Pa da ni ravno Jurman ali menza varijanta, ce bo pa meso padlo pol je pa tole definitivno opcija.
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Baltazar, gostilna z zelo dobrimi domačimi jedmi, krasen ambient.
Če želiš presenetit je odlična izbira takenoko ali pa Opium - ne dela jim www., drugače pa odlična Tajska kuhinja, malo pobrskaj, če te zanima.
Mehiška hrana - Mex-cantina, izviren ambient, lastno parkirišče, odlični steaki.

Če se boste ustavili na naši strani, pa sigurno tole.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Pod "Zvon" misliš verjetno "Stara Zvona", ja tudi dobra izbira, ponudba bazira predvsem na ribi.

Medvedgrad je pa na isto foro kot pri nas Kratochvill, nisem pa nikoli jedel, samo pivo pil.
Ne verjamem, da bi bilo zaprto, saj imajo kar nekaj pivnic po Zagrebu.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ko sem redno hodil dol, je bila zaprta, so odpovedal najemnino in potem adaptacija.

nazadnje sem bil lani, decembra, pa se ne morem spomnit, a je bil odprt, ali zaprt. je pa hrana svetovno dobra.