Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Mal so mi od roke + dražji je za felne, ki jih imam nagledane.
Sem se pozanimal...vijaki tako ali tako pridejo zraven, tako da pol itak ni za kompkicirat. Verjetno bom kar pri matsport vzel (zmontirajo brezplačno). Bomo pa sprobal prej a gre feltna sploh gor (zaradi zavor oz. diskov).
To pa se splača preveriti.
Jaz imam homolgirano dimenzijo , ki zna biti problematična pri določenih platiščih.Ko se se še zanimal si je na Matsportu ogledal original montirano in rekel, da se že na oko vidi do ne bo problema in je brez veze s platiščem probat..No, ko je material prišel in ko so jih montitali pa so gledali ali bo utež šla mimo zav.čeljusti(so malce močnejša verzija,ampak so original).Na srečo je šlo in se kolo vrti.
,je pa med utežjo in čeljustmi res minimalna teža.Prav tako sem jih naknadno opozoril da imam homolgirano 0,5" širše platišče ko so mi ga dali na pred račun. Zadeva sicer ni kritična , ampak če hočeš, da je po regelcih, je prav da je tako kot je v homologaciji in malo dodatne pažljivosti ob nakupu ni odveč.
Pa še ena podrobnost je bila pri platiščih,ki sem jih vzel.Glede na TUV platišč sem v moji dimenziji lahko izbiral med dvema ET(ET v hologaciji nimam zapisanega)....pri enem je pisalo, da je možnost montaže verig, pri drugem pa montaža ni dovoljena.