Pozdrav
Zanima me nastavitev za določen router.... in sicer me zanimajo porti, ki morajo biti forwardirani... ker namreč nastavil sem že vse in še mi ftp server vedno ne dela...
1. klik na Applications & Gaming in potem klik na Port Range Forwarding in nastavitev.....
( Application Name - FTP
External Port - 21
Internal Port - 21
Protocol - both
To IP Address - ip adresa FTP serverja
enabled - x )
enako sem nastavil pri Port Range Forwarding in pa pri Single Port Forwarding.
sem probal tudi samo z single port forward, pa tudi z samo z Port Range forwarding...pa še vedno ne gre....
vse ostalo laufa normalno, samo prometa mi noče noter spuščat....... Za FTP server imam Ftp konzolo z diskom, ki ima svoj lasten IP, IP ponudnika pa imam fiksen......
Skoraj sem že obupal, ker vse ostalo mi dela dobro, le FTP mi ne dela......
Ima kdo kako idejo oz. se je že srečal z podobno zadevo??
Hvala za odgovore,,,
lp
Zanima me nastavitev za določen router.... in sicer me zanimajo porti, ki morajo biti forwardirani... ker namreč nastavil sem že vse in še mi ftp server vedno ne dela...
1. klik na Applications & Gaming in potem klik na Port Range Forwarding in nastavitev.....
( Application Name - FTP
External Port - 21
Internal Port - 21
Protocol - both
To IP Address - ip adresa FTP serverja
enabled - x )
enako sem nastavil pri Port Range Forwarding in pa pri Single Port Forwarding.
sem probal tudi samo z single port forward, pa tudi z samo z Port Range forwarding...pa še vedno ne gre....
vse ostalo laufa normalno, samo prometa mi noče noter spuščat....... Za FTP server imam Ftp konzolo z diskom, ki ima svoj lasten IP, IP ponudnika pa imam fiksen......
Skoraj sem že obupal, ker vse ostalo mi dela dobro, le FTP mi ne dela......
Ima kdo kako idejo oz. se je že srečal z podobno zadevo??
Hvala za odgovore,,,
lp