Linksys GL 54 nemščina

maskwoz

Pripravnik
2. feb 2008
77
0
6
KRŠKO
Pozdravljeni!

Včeraj sm kupil router LINKSYS 54 GL. ob povezavi z njim sem ugotovil da ima ama čist vse v jebeni nemščini(nastavitve............). Odneslo mi je glavo čist sm popizdil(sej sm že prej rihtal Routerje). Ker nikjer ni bilo možnosti spremembe jezika sem pa čist znorel, [censored] [censored] [censored] še zdej ko pišem to mi odnese platon. J.... jim vse po spisku tgovino ku..... Bingl Bangovo. Ja saj so bila priložena navodila v slovenščini, ampak nema veze.

Folk, kaj to nam vse prodajajo ti naši trgovci da jim rusko tajvansko nemško mamo brutalno skloftam.

Kva vi mislite. Namen mam poklicat zvezo potrošnikov slovenije pa itak vem da je tam tud en bizgev k sam neki muti.

Kje je EU, kje so prvice potrošnikov..............

FAK
10.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.238
7.041
113
To, kar ste hoteli, ste dobili....poceni robo.

če pa bi bil zraven izdelek v slovenscini, 10€ dražji, pa bi se bentli, zakaj je toliko drago, pa kak se izkorišča vse pa bla bla bla...

flashaj ga z ENG firmwarom? bi skoraj moralo delovati...

maskwoz

Pripravnik
2. feb 2008
77
0
6
KRŠKO
Saj sm zrihtal ampak žal mi je vsake sekunde, [censored] cajt danes je dnar.

Pa ne nebi se bentil če bi blo na izdelkih v trgovinah karkoli označeno bi se valda zmeraj odločil za slo, pa mi dol visi za dnar če je zadeva v redu.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ne se sekirat. Router je itak naprava tipa - nastavi in pozabi. Glavno, da pravilno usmerja internetni promet...

__X__

Pripravnik
9. sep 2009
160
0
16
Maribor
Saj bi lahko pred nakupom vedel da je nemški oz. za nemški trg narejen saj ima oznako WRT54GL-DE, to vem ker sem se tudi sam zaj* pri tem, ker niso imeli WRT54GL-EU, sem kupil DE verzijo.

maskwoz

Pripravnik
2. feb 2008
77
0
6
KRŠKO
HJA se strinjam s tabo ampak nemški trg ni enako kot slovenski oz Evropski trg.

Bolj mi gre v nos to da mora biti tako pravna oseba kot fizična oseba danes ažurna in imeti vse črno na belem medtem ko vsi svinjski večji trgovci lahko orjejo ledino po svoje.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.238
7.041
113
Danes? Saj danes ima potrošnik ogromno pravic, pred nekaj leti, jih ni imel skoraj nič, kar si kupil..to si imel, pa če si kupil narobe...

dzipo

Pripravnik
3. sep 2007
48
0
6
Kaj se pi... vzames cd in zamenjas jezik , jes sem isto naredil pa.Vesel bodi da si dobil vsaj clo navodila Kaj vse se kupi brez slo navodil. Sem kupil pumpco zanos od Chicota pa ni bilo navodil . pa se klica lv trgovino pa pravijo sej je na zadnji strani, pa ji recem da to ni to da morajo biti navidila ne pa opozirila . Kao mi dobo polali

maskwoz

Pripravnik
2. feb 2008
77
0
6
KRŠKO
Zato pa je tako v tej naši Sloveniji. Cel čas se je treba pizdit ne jamrat ampak pizdit potem pa tudi kaj narediti v tej smeri.