Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zakaj v mailu, ko ga dobim, da je nekdo odgovoril v temo, v kateri sem sodeloval ne napiše linka, na katerega bi enostavno kliknil in si zadevo prebral ?
Mozno pa, da je odvisno tudi od tega, kaj imas nastavljeno v svojem profilu... ce zelis posto prejemati kot HTML ali navadno... Jaz sem sicer pogeldal in imam oznaceno NAVADNO... pa mi vseeno pride v taki obliki, kot sem dal v prejsnjem sporocilu...
Sedaj sem dobil mail, kjer sem imel v svojem proifilu nastavljeno, da zelim prejemati kot HTML in ne kot navaden tekst in je enako kot prej, ko sem imel drugo nastavitev
Zdaj ali ta funkcija ne dela... ali pa je ta funkcija za kaj drugega
... V kaksni obliki pa ti dobis mail? Naredi printscreen oz. kaj tocno pise...
Uporabljas Outlook? Dodaj si prejemnika system@alter.si med varne prejemnike ali pa klikni tisto opozorilo, ce zelis naloziti slike... Verjetno ti mail klient blokira dolocene dele kode v sporocilu (slike, linke,...).
Zgleda je nekaj narobe pri tebi, ker link ti sicer pošlje, samo ti ga ne prepozna/podčrta...
Upam da ti bo začelo zdaj delat, sicer pa daj "prikaži slike", če imaš outlook...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.