Link do Alterja ne dela?

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Imam Outlook express in lepo na email dobim obvestila o novih odgovorih.

V tem obvestilu je tudi link do sporočila.

Žal na link ne morem klikniti, ker se ne naredi kot povezava na katero klikneš in se ti odpre stran ampak moram vedno link ročno kopirati in nato prilepiti v brskalnik.

Zanima me ali bi se dalo to popraviti, tako, da bi povezava delala samo na klik tako kot pri vseh drugih pošiljateljih?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Heh, nazadnje ko sem taki mail dobil, je bil cela žalost.

Če kdo objavo kopijo, bi mogoče več oči več vidlo ?

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
V Outlooku, ki se ga dobi v paketu Office dela.

V Outlook express 6, ki se ga dobi privzeto zraven Winsov XP pa žal ne-ampak samo povezave do vaše strani mi ne delajo od vseh ostalih se link lepo obarva in se nanj lahko enostavno klikne, vašega pa je treba kopirat in prilepit v brskalnik.

Prilagam slikco.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Od ostalih dobim lepo takole kot je na tej slikci-obarvano modro in samo kliknem in me vrže direkt na želeno stran.

Hkrati me pa zanima, če je možno nastaviti, da bi se ti tudi pri teh povezavah odprl razširjen pogled vseh sporočil v temi, kjer si dobil odgovor in ne tako kot je zdaj, kjer vidiš izključno odgovor in moraš vedno obvezno kliknit razširjen pogled, da vidiš, če je še kdo kaj odgovoril na to temo.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Zanimivo-včeraj sem dobil tole obvestilo, kjer povezava do vaše strani ne dela-do neke druge, ki mi jo je nekdo v odgovoru napisal pa dela.
sprasujem se.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Upam, da vam uspe popraviti ta link pri obvestilih, ker mi gre res na živce, da je treba vsako stvar posebej kopirati in potem prilepiti v brskalnik.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Forwardiraj ("Posreduj") enega od them mailov na recimo.... bom ti zasebno poslal e-naslov.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ja ni čudno, če pa je to HTML, kjer je URL napisan kot navaden tekst, ne pa link.

Nekdo mora par črk tja natipkati, pa bo takoj delovalo.