Lifetime licenca

Domzek

Zelenc'
10. avg 2012
5
0
1
Pozdravljeni,

imam problem z nalaganjem zemlevidov. imam lifetime licenco in ko sem prenesel zemljevide na napravo in probal vnesti naslov mi je najprej odprlo sporočilo, da ni mogoče preveriti zemljevidov(nikakor se ne morem spomnti besede), ko pa sem odprl zavihek išči kraj mi je napisalo, da ni podatkov. sedaj še enkrat nameščam zemljevide. kaj bi lahko bilo narobe? kako bi sploh moral prenesti zemljevide? prenašal sem z programom lifetime updater, kateri je vse naredil sam.. je tako ok, ali bi mogel nareditše kaj druga?

Lp,

Dominik

Domzek

Zelenc'
10. avg 2012
5
0
1
1490, ampak ne vem če je T premiu, LMT ali TV premium.
Pri GarminMapUpdater mi bo tudi upoštevalo to licenco?
Pravkar mi je končal ponovno namestitev zemljevidov preko LifeTime Updater. grem probat kaj bo.. :/

Hvala za odgovor.

Lp

Domzek

Zelenc'
10. avg 2012
5
0
1
Spet ne gre.. :/
To so napake, ki mi jih javi: Pristnosti zemljevidov ni mogoče potrditi, ko pa odprem zavihek naslov pa javi to: ni kartografskih podatkov.

Domzek

Zelenc'
10. avg 2012
5
0
1
Okrog marca letos sem ga kupil. Prenašal sem preko LifeTime Updater, tako sem bil obveščen na začetku. Javi mi, ko je na voljo nova karta oz posodobitev in nato sam prenese, ko priklopim garmina. Je pa LifeTime licenca registrirana. Imam kartico z kodo. Sem tudi registriral in dobil mail z zahvalo za registracijo LifeTime.
Ne vem, sedaj prenašam preko GarminMapUpdater, upam, da bo ok.

Domzek

Zelenc'
10. avg 2012
5
0
1
Evo, operacija uspela..
smile-1.gif

Hvala za pomoč.

Lp

boro

Zelenc'
6. avg 2012
8
0
1
Pozdravljeni. Tudi jaz imam težavo pri nalaganju posodobljenih zemljevidov z lifetime licenco. Probal sem z garmin lifetime updater in z garmin map updater in mi vedno piše komunikacija z strežnikom. To mi dela že od petka. Imam pa napravo nuvi 3590 LMT.
V programu myGarmin mi piše da namestitev ni bila končana in naj poiščem datoteko, ter jo dvokliknem da se prične namestitev, če pa jo ne najdem, naj jo ponovno namestim. Datoteke ne najdem in tudi ponovna namestitev ne gre, ker mi skozi piše komunikacija s strežnikom.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
V my garmin greš pod zavihek zemljevidi in ponovno klikneš zavihek "prenos" pod imenom zemljevida. Preneseš Map updater in mora pričet z prenosom zemljevida.

Pred tem pa obvezno posodobi nuvija z Webupdaterjem na zadnji FW.

Nazadnje urejeno:

boro

Zelenc'
6. avg 2012
8
0
1
Hvala na hitrem odgovoru, ampak vse to sem že probal pa mi vedno po celi dan na garmin map updater piše tole "komunikacija s strežnikom".Imam tudi zadnjo posodobitev FW 7.10.
Na napravi imam 66,4 MB prostega od 7,28 GB, na SD kartici pa 3,17 GB od 3,68.

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Imaš morda kakšen comodo ali drugi požarni zid,ki ne spusti skozi mapupdater-ja?

....... ali pa neprimeren (predolg) USB kabel.

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Nisem poizkušal na drugih PC.
Imam pa v zbirki celo orig. garminov 0,5m kabel, s katerem ne morem priti v preboot. Nasploh je moj garmin hudo izbirčen okrog kablovja.
10.gif

boro

Zelenc'
6. avg 2012
8
0
1
Spet imam problem z nalagamjem kart na nuvija 3590LMT. Zadnjič sem ga poslal v Šenčur, oni so ga naližili brez problemov. Jaz se pa sedaj ukvarjam z njim že tri dni.
Probal na petih računalnikih, z vklopljenim požarnim zidom in isklopljenim, prav tako z antivirusnimi programi. Probal pri dveh različnih internetnih ponudnikih (ARIO in T2).
Dela mi pa isto kot zadnjič, napiše mi "komunikacija z strežnikom". Od tu pa nikamor več. Znoro bom.
Tu je par srinov :
1616724-MyGarmin4.png

Priponke

• 1616724-MyGarmin4.png
    1616724-MyGarmin4.png
    63,7 KB · Ogledi: 294

boro

Zelenc'
6. avg 2012
8
0
1
Pozabil napisati da imam Lifetaim licenco.
1616727-19613.png

Priponke

• 1616727-19613.png
    1616727-19613.png
    157,5 KB · Ogledi: 290

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Ne vem kako ima win 7 ampak na xp je takole: documentandsettings\tvoje ime\Locale settings\temp iz te mape bobriši vse kar je not in probaj če bo delalo.
Če nuvija priklopiš na PC vidiš njegovo skrito mapo .system?
Imaš v MTP nastavitvah nastavljeno na mass storage?

boro

Zelenc'
6. avg 2012
8
0
1
Na win 7 take mape ni, podobne pa tudi nisem našel.
Skrite mape ne vidim.
V MPT imam nastavljeno na avto.

Podobne teme