Life time nadgradnja

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Lep pozdrav. Imam namen kupit life time nadgradnjo, pa me kljub vsemu zanima par stvari, če razmišljam prav ali kako bi moral drugače zadevo zastavit. Gremo od začetka, napravo imam registrirano in domnevam, da vpišem neko kodo s kartice, kamor piše aktivacija darilne kartice. Karto bi prenesel na računalnik, saj nimam dovolj prostora na garminu. Kljub vsemu bi na koncu par držav z mapsourcem naložil na napravo, celotno karto pa na kartico. Domnevam, da bi mi zgeneriralo kodo za napravo, kako je potem s karto na kartici, a jo vseeno bere ali jo je treba še kako odklenit?
Vem da zgleda malce čudno vse skupaj a za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem.
Lp

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Ni razloga, da nalagaš del karte v napravo in celo karto na kartico. Daj vse na kartico, v notranji pomnilnik naprave lahko daš ostale karte (če želiš). Zadeva deluje brezhibno brez kod, povsem avtomatsko in preprosto kot pasulj. Naenkrat ti naloži karte na PC in od tam v Garmina (lahko tudi izbereš opcijo brez nalaganja v PC, a ker je Mapsource precej uporaben program je boljše izbrati to).
Sem naročnik že od začetka, sedaj so menda cene še padle.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Fora je v tem, ker imam AR na kartici, na napravi pa imam CN 2009, plus tega nuvi nima dovolj pomnilnika za celo karto in bi določene (eksotične) države vrgel ven (z mapsource). Ne vem pa, kako bi legalno prenesel AR na napravo, ker je na SD kartici in ne vem, če bi delala tista koda katera je poleg. Zato bi pustil AR na kartici CN pa vrgel na napravo, če bi pa nekoč rabil popolno CN karto, bi jo pač imel na kartici.