LG GT540 instalacija gingerbread 2.3.4

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Sem, sem tudi DLjal vse fajle, kar jih potrebujem vendar se mi pri tam pri tisti točki ustavi in ne znam naprej.
Po navodilih sodeč, bi moral PC prepoznati telefon, ko ga vštekam v USB ampak ga ne, ker je takrat telefon že v download modu in ga pač PC ne prepozna.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Če imaš vse gonilnike naložene bi ti moralo prepoznati.
Če imaš windows 7 probaj še enkrat naložit gonilnike vendar tokrat klikni z desnim miškinim gumbom in tam klikni na zaženi kot administrator in potem naloži.
Sodelavec imel podoben primer inmu je komaj po tem postopku uspelo pravilno naložit gonilnike.
Ga bom jutri vprašal,če je še bila kakšna druga finta z gonilniki.

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Telefon mi normalno prepozna, ko je normalno zalavfan. Ko pa je enkrat v download mode, ga pa WIN7 ne prepoznajo več.

Sem probal zinstalirati driverje tudi kot skrbnik.

KDZ updater mi že po par min javi neko napako, in če potem ugasnem telefon (vzamem ven baterijo), ga zalavfam nazaj s tipko za utišanje, gre spet takoj v download mode, vštekam USB, WIN7 zapiska, kot da ga je našel in takoj spet tisti zvok, ko ga izgubi.

Torej ne uspe mi naložiti Europe Open+Fastboot.kdz

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
A kdo ve, kak na tem telefonu preverit, kam ti shranjuje SMS, MMS, prdvsem pa aplikacije? Ker zadnje čase mi javlja pomanjkanje pomnilnika, pa mam na SD kartici še /GB prosto. Od aplikacij pa ene 10, od tega mi zaradi pomanjkanja prostora noče nadgradit Gmaps?
Pa nekam počasen je ratal, rabi po sekundo do dve včasih, da denimo odpre Imenik, številčnico...

Podobne teme