LG G5

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
http://www.engadget.com/2016/02/19/lg-g5-swappable-battery-accessory/

g5_33.0.0.jpg

cheer.gif

Nazadnje urejeno:

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Iskreno, koliko od vas jih je že menjalo baterijo ?

Od prve ragle naprej, še ni bilo potrebe po menjavi baterije, res pa, da v povprečju menjam telefone v dveh do dve in pol letih. Žal nisem racionalni uporabnik :-(

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Za 400€, bi kr bil.
smile-1.gif

Za 700€, naj ga pa imajo.

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Dokler LG ne porihta softwera ga ne povoham. Mel sem 5 LG-jevih pametnih telefonov, nazadnje G3 in pri vsakem je bil SW tako hroscat da me je hitro minilo veselje. Noben Huawei, Samsung itd... k imajo lasten UI namescen ni blo tolk problemov. Skoda, ker so LG-ji drugace zelo zanimivi telefoni, ki se vsaj zadnje case trudijo izstopat z obliko in HW

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Zanimivo. Imel vse Galaxy S do S5, vedno štekali, S3 in S4 crknila ob polnjenju (eMMC bug), še najboljše je delal S2. Potem kupil G3, telefon delal BP, zamenjal za G4, telefon enostavno dela, hiter, ne pomnim, da bi ga moral kdaj ponovno zagnat, ker kaj ne bi delalo oz zaštekalo. Res pa je, da ne uporabljam LGjevih appov razen launcherja in programa za daljinca. Do sedaj sem ga ponovno zagnal le ob posodobitvah SW. LG tudi najprej izda nove verzije androida, G3 in G4 sta bila prva po nexusih z novi nadgradnjami - to se mi zdi velik plus.
Moti pa me, da ima zakljenjen bootloader in ga trenutno ni možno rootat na Marshmellow-u. Zato ne bom kupil G5 dokler ne izvem, če je spet zaklenjen bootloader. Tudi baterija na G4 bi bila lahko boljša, dosežem max. 3,5 ure prižganega zaslona.

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Kako razlicne izkusnje. Meni je stalno javljal "home has stopped working" oziroma nekaj v tem smislu. Telefon je tako postal neuporaben saj je cel cas javljal to napako ne glede na to kolkrat sem pritisnu "OK". Pomagal je le hardreset, potem je blo za mesec ali dva spet vredu (razen obcasnih force close) in potem ponovi vajo. Izkusnje s prejsnimi LG-ji so ble podobne, pa niso bli samo osnovni modeli, ampak tud takratni njihov flagship Optimus 2x recimo, ki mi je tud skrajsal zivljenje za par ur.
Zakaj sem mel tolk LG-jev kljub mojim slabim izkusnjam? Ker sem vedno bral same dobre reviewe, imajo dobro razmerje med price/performance, ter vedno so malo izstopali iz povprecja. G5 je ista zgodba, dober HW, drugacen od ostalih (swappable accessories), dober design, ampak ne hvala. Sestic ne grem na led :D

legenda

Pripravnik
10. feb 2008
152
0
16
G4 dela v nulo in nobenih problemov nisem imel pri posodobitvi na Android 6.0 Marshmellow.

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Ja sej to, veliko ljudi poznam k hvali LG-je, se posebaj tazadnje modele, ampak meni osebno so se do konca zasrali
smile-1.gif

legenda

Pripravnik
10. feb 2008
152
0
16
Si naletel na takšne, ki so zajebavali. Sem tudi sam imel problem z tri dni starim LG-jem. Moram pa pohvalit servis, takšne prijaznosti še nisem doživel nikjer. V enem dnevu so prihtali z telekomom, da mi vrnejo kupnnino. Ta pa ni bila potrebna, ker sem vzel drugi model LG-ja, ki še danes kljub počenemu ekranu dela BP.

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Citat:
Uporabnik legenda pravi:
Si naletel na takšne, ki so zajebavali. Sem tudi sam imel problem z tri dni starim LG-jem. Moram pa pohvalit servis, takšne prijaznosti še nisem doživel nikjer. V enem dnevu so prihtali z telekomom, da mi vrnejo kupnnino. Ta pa ni bila potrebna, ker sem vzel drugi model LG-ja, ki še danes kljub počenemu ekranu dela BP.

Ja, vcasih k sm bil v "tem poslu" je bil Vama trade zelo soliden. Najmanj kompliciranja glede menjave aparata al pa popravila.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
ksz....

Kakšno mnenje je, če bi kaj takega kupil rabljenega prek bolhe za manj kot 250€?

Nokij ne bo, huawei se zvijajo kot banane, LG so čist osnovni modeli K10, kitajci mi tudi ne dišijo... Drugega pa ni nič pametnega... 600€ pa ne bom dajal za samsunga Snevem kolk.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
ksz....

Kakšno mnenje je, če bi kaj takega kupil rabljenega prek bolhe za manj kot 250€?

Nokij ne bo, huawei se zvijajo kot banane, LG so čist osnovni modeli K10, kitajci mi tudi ne dišijo... Drugega pa ni nič pametnega... 600€ pa ne bom dajal za samsunga Snevem kolk.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
bdw
1. Nokije bodo.
2. Ne vem kateri Huawei se zvijajo kot banane? Prvič slišim. A LG G5 se pa ne zvija, ko je sestavljen iz desetih delov
rolleyes-1.gif

3. Huawei so kitajci
4. Imaš tudi za tebe dobre Samsunge za 300€ +-

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
1) nokie ziher enkrat bodo .... samo jst rabim telefon sedaj

2)

3) No tehnično se res kitajci, samo imajo že nekaj imena kot tudi OnePlus, Xiaomi, Meizu.

Mislil sem Elephone, Umi, Cubot, Ulefone

4) Samsung A5 je 350€. Kar je še zmeraj 100€ več kot sem si dal proračun. J7 je 220€ in nima kompasa, kar bi me pa kr motilo.

Bend test, recimo da je že malo extrema tole.... da bi pa tisto brado na tolk mali površini odtrgal, pa kr ni verjetno.

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Jaz ga imam odkar ga je lani dal Telekom v ponudbo in ne najdem čisto nobenega razloga, da bi ga zamenjal... za 250 EUR nimaš kaj dosti razmišljati
cheer.gif