Ležišče Dormeo Memory 2+12

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com

Ležišče Dormeo Memory 2+12

Zdravo,

sestra ima namen kupiti Ležišče Dormeo Memory 2+12 z merami 140 * 200 cm.

Ima kdo kakšen komentar? Morda kakšen uporabnik/uporabnica? Je to 'ok' stvar glede na ceno?

Kje se bi dal odobiti Dormeo ležišče najceneje? Lahko tudi na PM ...

Hvala in LP, kostevc

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Ga imam, več kot zadovoljen, niti pod razno nemorem rečt da je nateg ker odkar sem zamenjal jogije me hrbet zjutri res ne boli več.

Skratka,svetujem ga,ker dejansko mi ni niti ena še rekla pripombe čez ta jogi
grin1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Babica ima Dormeo že nekaj let in je zelo zadovoljna z njim.

Zdaj sta ga kupila še starša, vendar ga še nista preizkusila.

Nisem pa še slišala, da ga uporabniki ne bi pohvalili.

Drugače pa, če imaš probleme s hrbtenico in ne spiš dobro, mislim da za dober spanec in boljše zdravje cena ni pomembna. Samo da ti koristi in pomaga ter tako prispeva k boljšemu splošnemu počutju, večji energiji in tako kvalitetnejšemu načinu življenja.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Te letve lahko kupiš tudi zraven jogija in nimaš problema. Pri nas so vsi v kompletu kupili.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Ga imava že cca. pol leta in sva zelo zadovoljna. Je čvrsto ležišče, čeprav me je to prvo noč motilo, ker sem bil vajen starega, zgonjenega do amena.
Edini problem je bil v tem, da sva najprej dobila poškodovanega (kot da bi bil prerezan), to pa se je videlo šele potem, ko smo ga odprli. V parih dneh je prišel njihov človek, ga pogledal in iz avta potegnil novega (brezhibnega), poškodovanega pa odpeljal.

B81

22. jul 2007
37.630
10.922
113
Ravno prava tema
smile-1.gif

Točno tale jogi 140×200 cm, 2 letveni podlagi od Dormea...več kot mesec in pol že se zbudim cel zlomljen. Kaj se bo to počasi nehalo ali pač dormeo ni zame? ker bom pop..... počasi, huh!

LP

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.262
339
83
Jaz imam navadnega in 12+2, pa lahko povem da na navadnemu bistveno bolje spim. Sicer so dimenzije različne, sobe tudi, ampak po 1 mesecu na različnih lahko potrdim da je zame navaden boljši.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Dormeo je super vsem, ki Mebla še niso poizkusili. Sem Dormeo z največjim veseljem vrgla stran.

B81

22. jul 2007
37.630
10.922
113
Kaj imaš za en model?
In, kaj za vraga bi lahko človek sploh naredil z mesec dni starim dormenom.....
smile-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
verjamem da je dormeo marsikomu super, sploh ce je zamenjal 10 let star jogi za nov dormeo, ampak glede na moje izkusnje - plesen, izguba oblike, slabo spanje, vlaga.... ga tudi pogledam ne vec. dormeo, ki je marketing potem pa vse ostalo. imam meblov jogi, stopnjo visji od klasike, zepkaste vzmeti in je zakon, super spanje, ravno prava trdota, za razliko od trdega dormea. meblo je morda 200eur drazji ampak bistveno boljsi.

@Denis: prodaj ga

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
lej, js mam 2+12 ze kr neki casa in ni zgubil oblike, o vlagi, plesni niti duha ne sluha. spimo na njemu vsi super(moja mat je znana po nespecnosti pa se tle tud naspi)...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Jojojojo ljudje pa kaj vas še vedno nategujejo s temi Dormeo jogiji? Dajte si kupit normalen jogi ne pa nekih ultra super duper NASA spominskih patentiranih pen prevelčenih nevem s čim vse. Nekdo gori je omenjal da je mesec dni bil zlaman češ da zdaj pa je super. Vsekakor, tudi slabega se s časom navadiš. Je pa tako, nekateri so zelo občutljivi na ležišči zopet drugi pa spijo na vsem živem in jih ne moti...

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Se strinjam.

Kot sem napisala zgoraj, Dormeo je marketing potem pa je jogi. Kot prvo je jogi s spominsko peno zelo trd in zaradi spominske pene tudi veliko bolj topel, za nekatere že prevroč. Poznam jih kar nekaj, ki so imeli z Dormeom slabe izkušnje, verjmem pa da so tudi tisti, ki imajo dobre izkušnje.

Praktično smo celo življenje spali na čisto navadnih jogijih zdaj pa z navadnim ne gre več?

Midva imava tole , pregledala pa sva nešteto jogijev in od prvega dne do danes spiva na tem jogiju odlično, bolje kot kadarkoli, za dimenzijo 160x200 sva dala okoli 470€, kar je tudi zelo sprejemljiva cena.

Tudi forumaš @pleXwriter je kupil takšen jogi pa je pomoje še danes vesel, da sem mu ga priporočala
cheer.gif

Dormeo pa sva odnesla na kosovca, najverjetneje kakšen cigo zelo "dobro" pančka, ker ga v 10 min ni bilo več
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
Bo držalo zgoraj napisano. Sam sem kupil od meblota zadevo in je super. Nima sicer super duper pen in kokosou in nevem kaj še, ker unih plasti je itak za vzorc ene 0.5 cm, tako da ti lahko zaračunajo še 2x več, ima pa tisto kar je pomembno.
Sicer pa sto ljudi sto čudi. Eni imajo radi mehko, eni trdo, enim je vroče, druge zebe... Jst sm vzel tršo izvedbo tega jogija, ker spim večinoma na trebuhu oz. hrbtu, sedaj pa spim vse prej kot na omenjenem. Spim namreč v nebesih na oblaku
smile-1.gif
Hvala ti Maci!

Nazadnje urejeno: