Ležeče ohišje ATX z 120mm vent.?

Katsumi

Pripravnik
29. sep 2007
68
0
6
41
Zdravo!

Mi zna kdo priporočit kakšno dobro ležeče ohišje z dobro, a ne glasno ventilacijo, po možnosti z 120mm ventilatorjem ob strani ali spredaj (samo ponavadi so tile sprednji skriti za sprednjo stranico, tako da sem malo skeptična...)? Ohišje mora biti primerno za ATX ploščo, bo pa nudilo dom staremu PCju v vlogi HTPC-ja
smile-1.gif

Hvala!

Katsumi

Pripravnik
29. sep 2007
68
0
6
41
Hmm.. malo prenizko se mi zdi. 8800GTS ne pride notri. Sicer standard Mozart bi mogoče če bil, ampak me malo skrbijo 80mm ventilatorji. A so glasni? Dovedejo in odvedejo dovolj zraka? Tale grafika se kar greje, ne bi jo pa rada zamenjala, ker mi dobro služi.
Gledala sem sicer DH101 VF7001BNS. Ima vse, kar bi rabila, edino malce drag se mi zdi (kot tudi vsa Thermaltake ohišja), je pa res, da ima zraven že Media LAB in daljinca, kar niti ni švoh. Edini minus, ki ga vidim, je ta, da ne vidim nikjer odprtine za dovod svežega zraka v ohišje, pa čeprav ima 120mm vent...

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Mogoče tale?
Ima 1x120 in 3x80 ventilatorje, velika je tud dovolj (za moje pojme kar prevelika za HTPC).

Moj izbor je (bo enkrat kmalu) Antec Fusion black. vendar pa ne gre notri ATX plošča, tako da tebi žal ne pride v poštev...

Katsumi

Pripravnik
29. sep 2007
68
0
6
41
Hvala
smile-1.gif
Zdaj je pa ze malce vec izbire. Nekaj se pa bo naslo.. Ta zadnji Super Flower pa izgleda, da ima malce bolj pametno postavljen vent, da piha tja, kjer se rabi.
..skoda pa, ja, da je veliko dobrih ohisij, v katera ne pase ATX..