Ležalnik

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Torej,

kupujem ležalnik, za na teraso/vrt, za sončenje in uživanje, ampak kjerkoli gledam so ležalniki plastični ali pa neki fancy z malo manj kot postrežčkom zraven, potrebujem pa nek klasičen, lep ležalnik, ki je udoben in lepo zložljiv, pa več kot kakšnih 30-40€ ne mislim dat zanj, ker je to le trenutna muha.

Mi lahko kdo priporoča, kam naj grem gledat oz. kaj naj kupim?

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
jaz bi ti priporocal tega : Klick

zelo udoben in trpezen tudi v ovinkih
shocked-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jaz iscem ze lep cas po istih parametrih.

in je..super lezalnik, k je storasto masiven in prekleto drag..al pa jajca k se zvijejo. vmes je bedna plastika

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Ja, točno tako.

Ne mislim dajat ne vem koliko denarja za ležalnik ki bo v občasni uporabi in ker sem si ga zmislila
tongue-1.gif
.

Danes grem pogledat tega klik , čeprav mi v tej trgovini zgleda vse bolj škart, ampak mogoče bo pa vredu ležalnik za tri sončenja, če pa ne pa tudi drag ni pa me ne bo pobralo če ga bom zabrisala kam.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Ksz

Šla v Jysk pogledat ležalnik
hysterical-1.gif

Se previdno in nesigurno prvo vsedem, nato vležem, hrbet na tleh, noge v luft,
rolleyes-1.gif

Jajca hudičeva.

Hvala linka, bom še malo pogledala, v ponedeljek pa grem Ikeo, mogoče tam kaj najdem.

Nazadnje urejeno:

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Ce ısces nekaj do 50€ tı prıporocam kr kak armaflex, ker za tak denar ne bos dobıla nıc udobnega ın hkratı kvalıtetnega...

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Nič mu ne manjka, pravzaprav je čisto super. Sicer je bila bolj želja lesen ležalnik, ker pač paše k vrtu, ampak ok... 150€+ pa res ne dam.