Lev, kralj živali

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Utrnila se mi je misel, zakaj je dobil lev naziv kralja živali:
- ko dobi novo levinjo, pobije pankrte od prej in naredi svoje,
- ko levinja upleni divjad, se najprej on nažre do sitega in gre nato počivat.
- ta velike pusti pri miru, naj ga serjejo po svoje (sloni, povodni konji, žirafe ipd), spravlja se le na manjše.
- ko zarjove, se vsi tamali stresejo od strahu in spizdijo v svoje luknje.
- ima dolgo, razkošno čupo, in noben mu ne teži pejt se ostrišt
To ime/nickname mu je dal moški, in upam, da je vsem moškim jasno, zakaj.
cool-1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
Leva še nisem jedel in tudi zame je prasec taglavni.

Dejstvo pa je, ko lev zarjove se ti šupak automatsko odpre
crazy1.gif
. Nisem se v gate sam je pa nor zvok. V živalskem vrtu sem slišal njegov glas in me ne mika več, da to doživim.

Gal

Pripravnik
18. mar 2013
384
0
16
Reva.
evil.gif

p.s.

Zdaj imaš po novem dva sibirska tigra notri
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39

V resnici je car:

Osel hodi po džungli, riga in skače in je nasploh glasen, ko pred njega skoči lev.
Lev: A ti veš, da se ne smeš tako obnašati tukaj, ker sem kot kralj živali postavil par pravil za red in mir in se jih mora spoštovati.
Osel: A res? Kdo je pa tebe postavil za kralja živali?!
Lev: Vse živali.
Osel: Zakaj pa?
Lev: Ker lahko najdlje fukam!
Osel: Jaz fukam dlje, se greva stavit?
Lev razmišlja, kaj naj naredi, opazuje predrznega osla, na koncu pa se strinja s stavo. Konec koncev je on lev, osel pa osel! Kar takoj se vrže na delo in zakrtači osla od zadaj.
15 min, 30 min, osel stoično trpi in nič ne ugovarja, 45 min, 1 ura 15 min. Levu končno pride, čeprav je ves čas razmišljal o nogometu, Zahoviču in jokajočem Katancu!

Prižgeta čik, pokadita, potem se nastavi lev, osel ga zapreže od zadaj in začne z delom. 15 min. Lev molči, trpi. 30 min. Lev molči. 45 min. Lev trpi in že razmišlja, da ga je osel zajebal, da bo fukal dlje od njega in potem vsem povedal in bo padla sramota … Potem se nenadoma spomni, kaj njemu najbolj paše, ko skače po levinji. Ful mu paše, če levinja stoka. In začne stokati. Osel fuka mirno naprej. Po eni uri osel še vedno mirno žaga, lev je že ves v paniki. Spomni se, da mu je ful všeč, če ga levinja čoha po malincah in med stokanjem stegne šapico in malce pobalina z oslovimi frnikolami. Mine še deset minut in lev že čist v paniki in grozi pomisli, da mu je pri levinji pa najbolj všeč, ko malce zameša z ritko in začne divje mešati s kraljevsko ritko, vmes pa stoka in čoha oslove balinčke. Osel ga nenadoma zagrabi za grivo, ga potegne k sebi in mu iskreno zariga v uho: “Lev, ti nisi kralj, ti si CAR!”

osu.gif

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Pa še biseksualec je:

Citat:
Both male and female lions have been seen to interact homosexually.[80][81] Male lions pair-bond for a number of days and initiate homosexual activity with affectionate nuzzling and caressing, leading to mounting and thrusting. About 8% of mountings have been observed to occur with other males.
http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual_behavior_in_animals#Lions

Kaj pa pravijo kristjani na to? Bodo zahtevali da jih odstranijo iz živalskih vrtov? :D

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Saj imate v resnici precej skupnega: obsedenost s seksom, homoseksualci, zapiranjem žensk itd. Najbrž se zato tako sovražite.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.058
6.256
113
blizu močvirne prestolnice
Jaz nikogar ne sovražim, živim pa v Evropi, kjer ima vsak pravico do verovanja, dela, sexualne opredeljenosti..., ko pa uni narastejo, pa bo hudo, ker ne spoštujejo civilizacijskih norm.