Letalske karte

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Lepo bi prosila za kakšne linke, kjer se da rezervirat poceni letalske karte.

Talam zvezdice
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Mal poglej strani teh nizkocenovnih prevoznikov ala RynAir, EasyJet, Wizz Air, odvisno tud kam letiš. Vendar morš pazt ozeroma prej pogledat, ker te ponudniki večino letijo na kšn druga letališča, ki so lahko daleč od mesta in pol te nekje pride prevoz od letališča naprej zlo drago. Morš pa tud termine preštudrat in ponavad kr neki prej rezervirat, ker je zlo odvisno, nekje se da tko ful pocen skos pridet. Gledat morš tud če so takse v ceni, ozeroma kok te še to pride in vsi ostali dodatni stroški, ker včasih kšna ponudba, ki zgleda pocen, nakonc pride kr dost k pršteješ še takse, prevoz od letališča itd..

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Ryanair, Wizzair in podobni nimajo destinacije tja kamor jaz hočem (Azija), pač pa letijo samo po Evropi. Nekje na prejšnem forumu je bil nekje link (ali par teh), pa ga nekako ne najdem...

Vseeno hvala.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Bila je pa tudi objavljena ena stran na keteri si imel vse evropske nizkocenovne druzbe....... pa tudi povezave kam letijo...

ma kdo v bookmarku?

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Hvala, samo to ni to,...

Tam si zbral državo in mesto kam si hotel leteti, pa si dobil kater prevoznik leti tja....

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Hvala, samo to ni to,...

Tam si zbral državo in mesto kam si hotel leteti, pa si dobil kater prevoznik leti tja....

Saj to, tukaj si omejen na določene države, lepo bi pa bilo če bi bile kje vse destinacije na voljo....

Kako smo zahtevni
grin1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Je pa zanimivo (pa čeprav malo OT), da na netu še nikoli nisem našel cenejše karte, kot so jo bili sposobni najt na "moji" agenciji. Pa veliko frčim okoli. Niti za evropo, niti za čez lužo ... Hotel ja, rentacar ja, letalske karte pa nikoli.

Nazadnje urejeno:

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Se strinjam
smile-1.gif
Za službeno gre itak vse preko agencije,.. samo za privat bi blo pa lepo kaj poiskat...

Čeprav zanimivo z B'ham, je preko Lufthanse cca 500 eur, mislim da FlyBe iz Salzburga pa cca 350,... se včasih splača pogledat za navadne linije
smile-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Evo, sem šel brskat za eno karto, za katero vem ceno. Samo en zadetk, ki je za 100€ cenejši, a traja dlje in ima 2 posatnka namesto enega. Vse ostalo vsaj za 200€ dražje kot na agenciji ...

Virage

Zelenc'
12. avg 2007
13
0
1
Verjetno bo nekaj tudi na tem, da je servis specializiran za Ameriko, ne pa toliko za Evropo.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Sem iskal še po parih drugih (pravzaprav po vseh, ki jih poznam ali sem najdel linke na googlu), pa ni bilo nikjer cenejše kot na agenciji. Še tisti, za katerega sem napisal, da je cenejši, ni. Je malo dražji. Pa obstaja preko agencije še cenejša karta, ampak je bilo pozno. Ostali pa so po nekaj 100€ dražji.
Let je pa itak čez atlantik, te bi morali vsi search engini dobro podelat, ne? In itak imajo praktično enake ponude (+- 10 usd ali evrov).
Skratka, dolgo nsiem iskal kar po netu, zdaj sem za hec probal (zaradi te teme), pa se je spet izkazalo, da se net ne more primerjat z dobro agencijo.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Ni iz LJ, pa tudi sicer je primerljiva povezava dražja kot pri agenciji (razen če nočeš potovat z nevemkoliko postanki, čez USA, kup povezav vmes je prekratkih itd), in to krepko dražja ...