Ker imam težave z alergijo na cvetni prah enih od zgodnejših cvetov, bi prosil za informacijo, če v Prekmurju uspeva leska? Če imamo kakega Prekmurca.. Alergijo imam verjetno na kako od zgodnejših sumim pač lesko. alergija se mi pojavi dokaj hitro, recimo da konec februarja. Traja pa globoko v april. Kdaj točno popusti, ne znam reči, morda ima tudi kak zamik, ampak pa prvomajske praznike ni več nobenega problema.
Je pa ta alergija povezana na eno ali več rastlin/dreves, katera normalno uspeva v LJ in okolici, tudi na Dolenjskem. Ampak v prekmurju te rastline/drevesa ni. Par let nazaj, ko sem imel s tem hudo krizo, sem bil slučajno v Prekmurju, kjer pa je alergija popolnoma popustila. A ko sem se vrnil takrat v LJ, se je skoraj takoj spet začelo.
Torej, katere vrste uspevajo po večini Slovenije, zagotovo pa v LJ in jih v Prekmurju ni? Leska,....?
Hvala za mnenja
Je pa ta alergija povezana na eno ali več rastlin/dreves, katera normalno uspeva v LJ in okolici, tudi na Dolenjskem. Ampak v prekmurju te rastline/drevesa ni. Par let nazaj, ko sem imel s tem hudo krizo, sem bil slučajno v Prekmurju, kjer pa je alergija popolnoma popustila. A ko sem se vrnil takrat v LJ, se je skoraj takoj spet začelo.
Torej, katere vrste uspevajo po večini Slovenije, zagotovo pa v LJ in jih v Prekmurju ni? Leska,....?
Hvala za mnenja
Nazadnje urejeno: