Lepopis

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Imam slabo lastnost, da ful grdo pišem. Svojo pisavo znam samo jaz prebrat in tak, da ko komu kaj na roko napišem je kar problem, ker ne more prebrat.

Obstaja kaki tečaj al pa kaj podobnega, da bi se naučil lepo pisat?

Sem že probal, da bi ful počasi pisal in lepo samo to predolgo traja. Rabim neko zadevo, ki bi me naučila pisat lepo in hitro
grin1.gif

Zadnje čase opažam tudi, da mi je lažje pisat z majhnimi tiskanimi črkami.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Sva že dva
smile-1.gif
.

Smem vprašati, ob kaki priložnosti mora nekdo drug brati tvoj rokopis?

Jaz s tem racionaliziram svojo pisavo. Tipkam itak 3x hitreje kot pišem, kartice s potovanj pišem tiskano, zapiskov ne posojam (oziroma jih nihče noče)... enostavno ne vem, kdaj bi sploh še potreboval rokopis, ki ga bo nekdo drug bral.
pozdrav.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Itak, dohtarski sindrom
cheer.gif

(Btw. zadnjič sem dobil v roke na roke napisan izvid od nove os. dohtarce in padel dol - napisan je bil absolutno berljivo in z nalivnikom
d055.gif
)

hitra_kaca

Pripravnik
8. avg 2007
106
0
16
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Sva že dva
smile-1.gif
.

Jaz s tem racionaliziram svojo pisavo. Tipkam itak 3x hitreje kot pišem, kartice s potovanj pišem tiskano, zapiskov ne posojam (oziroma jih nihče noče)... enostavno ne vem, kdaj bi sploh še potreboval rokopis, ki ga bo nekdo drug bral.
pozdrav.gif

Npr. za pisanje receptov
grims-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Farmacevti so pravi forenziki, tako da me ne skrbi
evil.gif
. Sicer se pa veliko receptov zdaj kar printa in jih zdravnik samo še podpiše. V roku parih let, bodo pa recepti itak zgodovina, ker bo vse na novih karticah.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Nimam pojma v čem je štos (izpad sistema? sem bil kot informatik modro tiho
grin1.gif

Ampak, sem vseeno padel dol... Nazadnje, da sem koga videl tako lepo pisati po službeni dolžnosti je bila to prfoksa matematike v srednji šoli, madona
aplauz.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Sva že dva
smile-1.gif
.

Ko v službi pišem poročilo tistega dne recimo, ker vsak dan pišemo poročila. In je pol malo problem, ko jaz z mojo umetnino nakracam pa samo jaz znam prebrat
grin1.gif