Lepiti kamen in beton

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Na skarpi nam je odletel en kamen iz posteljice betona ker je bil pretanek da bi se obdrzal v sedlu, zdej me zanima scim bi ga zalepil, drzali bi vrjetno marsikaj, ampak da bi pa naredil cimbolje pa nevem ali bi uporabil kaksno kema maso za lepit keramiko, siko dvokomponentno se mi zdi pretiravanje in tudi zelo draga je. Najdejo se tudi kaksne luknjice in bi jih rad zapolnil da nebi slucajno voda najdla kaksno pot globje v material, tako dase mi dozdeva da bi bila kema masa za keramiko pa kaksna zunanja verzija se najbolj primerna ali pac?

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48

Meni so lepili skriljavec z mešanico peska (0...4 mm) in cementa 1:1. Fuge so se zapolnile z mešanico mivke in cementa v razmerju 1:1 in za vzorec dodatka lepila za ploščice.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.503
5.796
113
mitopur e20. poliuretansko lepilo.
meni drži že dve leti kamen na fasadi, ki sem da dol vrgo med vrtanjem. Dri že tudi 3 leta ploščice na steni spodaj.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ja mivka in cement 1:1 + malo lepila za ploscice imamo ze ene fuge pa po 10ih letih zacnejo pokat. Zato sem studiral da bi probali nove fuge s kaksno maso za fuge ali se kaksno bolj elasticno zadevo