Lepilo za menjavo stekla pri Galaxy S3

TurboD

Pripravnik
19. dec 2012
112
3
18
Se opravičujem, če sem zgrešil rubriko, vendar me samo zanima, kakšne obojestranske lepilne trake uporabljajo DIY mojstri (gledano na YouTub-u) pri popravilu stekla na Samsung Galaxy S3 telefonih. Ali pridelo poleg novega stekla ali jih moraš sam nabaviti? Se da te trakce dobit tudi pri nas?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

Malo sem ze pozabil, ce imas pocen ekran in digitizer ne dela, torej touch ne dela, potem nemores samo stekla menjat ampak je digitizer na lcdju vparjen ce se ne motim?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
torej ce ne dela digitizer mors to skupaj z lcdjem nabavit ne, ne glede na brand telefona?
Digitizer ni prozoren kot steklo?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
zaslon je sestavljen iz več plasti...
v 99.9% ga ločimo oz odlepimo na dizgitizer = touch in na steklo = po tem drgnemo s prstom.
V sosednji temi je nekomu uspelo ga razdružit na 3 dele in je ugotovil, da mu nič ne pomaga, ker se prodaja
ali;
samo steklo
ali
samo digitizer
ali
vse skupaj

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Jst sem sedaj nabavil "OCA LCD Screen Glass Panel Optically Clear Adhesive Sheet Glue"
Poceni alternativa uv lepila. Sporočim rezultat čez kak teden, ko dobim ves material.
Trenutno je bil zaslon na telefonu že menjan in nalepljen samo ob robovih. Sedaj pa bo bil čez cel zaslon...