Lenovo n100 LAN priključek nima kontakta garancija

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Imam lenovo n100 kupljen v Big bangu, moral bi še imeti garancijo. Problem pa je nastal ker se je LAN priljuček (internet)
tako razmajal (razmajani loti) da konstantno izgublja kontakt. Ali sem upravičen do uveljavitve garancije ali mi bodo zavrnili, češ da sem sam kriv za napako. Nebi rad pošiljal zadeve na servis v primeru da bi popravilo moral plačati sam, ker saj vemo koliko stanejo posegi v prenosnike. Prenosnik ni padel po tleh, star je 11mescev.
Hvala

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Vzemi prenosnik in se odpelji na servis v Trzin. Presenečen boš nad prijaznostjo... Jaz sem pred nekaj meseci enega izmed prek ebay-a kupljenih x41 peljal tja, ker je imel feler na displeyu. Še preden sem se dobro okol obrnu so mi zamenjal displey, brez vprašanj, brez papirjev...

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
kako se imenuje servis v trzinu? A so to pooblaščeni servis?
Drugače sem iz maribora in bi računalnik najraje poslal po pošti...

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Poslal sem na Alterno... kao uradni izvajalec garancijskih popravil (big bang) za moj prenosnik. Pravijo da je krivda na moji strani...poslali mi ga bodo nazaj. Jebemu jim

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Sam ne u Alterno. So šalabajzarji. 45-dnevni rok za garancijsko popravilo je njim samo informativen, človek mora zagroziti z inšpekcijo, da se zmrdajo.